skoljobb.se

Vik NO lärare till Fjällen för- och grundskola 6-9

Regioner
Utgår

2018-08-05

Ansök nu

Vik NO lärare till Fjällen för- och grundskola 6-9

Om arbetsplatsen

Järfälla kommun har nordvästra Stockholms mest spännande läge och växer snabbt. Här byggs bostäder för hela Stockholmsregionen och inom femton år har Järfälla vuxit från dagens 75 000 invånare till minst 120 000. Då finns tunnelbana, pendeltåg och en komplett ny stad med restauranger, butiker, kultur och service inom gång- och cykelavstånd i Barkarby. 

Vi som jobbar här erbjuder välfärd med kvalitet och när befolkningen växer är det fler som behöver vår service och våra tjänster. De kommande åren utvecklar vi verksamheterna och tänker nytt samtidigt som vi arbetar på med expansionen. Våra invånare är nöjda idag och vi har högt ställda mål framöver. 

Vi är måna om att våra chefer och medarbetare ska utvecklas och Järfälla kommun utsågs nyligen till en av Sveriges 50 mest spännande arbetsgivare inom offentlig sektor. Internt arbetar vi efter visionen "Järfälla för alla framåt".

Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 65 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i.

Fjällenskolan ligger i Viksjö i ett småhusområde med närhet till Mälaren. Skolan har ca 750 elever i år F-9. Förskolan har ungefär 140 barn. 

Hösten 2016 blev skolan en sk Apple distinguished school. Skolans elever i åk7-9 har alla en Macdator,elever i åk F-6 har tillgång till Ipads.

Vision 2017 för Fjällenskolan
Fjällenskolan - känd som den trygga och stimulerande skolan med kunskap i fokus. Med kreativt lärande, en gemensam värdegrund och engagerade pedagoger förbereder vi våra barn och elever för att leva och verka i ett samhälle i ständig utveckling.

Arbetsuppgifter

Till hösten söker vi en vikarierande NO-lärare till åk 6-9 med mentorskap som kan komplettera vårt fantastiska team!

Vi söker dig som är en skicklig, engagerad och positiv pedagog som arbetar för att varje elev ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Som lärare ingår du i ett arbetslag och har ett nära samarbete med övriga kollegor i syfte att främja elevernas inlärning.

I din tjänst hos oss kan även komma att ingå delat mentorskap för en klass. 

Beroende på behörighet kan din tjänst komma att utformas olika för att bäst matcha dina kvalifikationer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som brinner för skolutveckling och som är duktig på att kunna utveckla skolan tillsammans med skolledning och kollegor.

Du har god självinsikt och ett tryggt pedagogiskt ledarskap som visar sig såväl i klassrummet som i elevernas resultat.
Du har har höga förväntningar och stark tilltro till elevernas förmåga och utveckling. Du arbetar utifrån forskning och beprövad erfarenhet för att nå som möjligt med varje enskild elev.
Kollegialt lärande är en naturlig del i det dagliga arbetetoch i din egen och skolans utveckling. 
Ett professionellt förhållningssätt präglar ditt bemötande till såväl elever som vårdnadshavare och kollegor.

Du ser digitala lärverktyg som ett ytterligare medel för eleverna att nå så långt som möjligt i sitt lärande och är en van användare av dessa.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2019-08-13

Intervjuer kommer att ske löpande!
100%
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A798583

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetet kan medföra visst arbete kvällstid såsom 
t ex föräldramöte.

Övrigt

Järfälla kommun är en personlig arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Vi är mycket stolta över våra utbildningsakademier, Medarbetar-, Arbetsledar- och Ledarskapsakademin. Att ha balans i livet, kunna kombinera karriär med familjeliv, är grundläggande för att skapa bra resultat. En förutsättning för att lyckas med det är att vi som arbetsgivare också speglar det samhälle vi verkar i. Oavsett var i kommunen du jobbar är din arbetsinsats av stor betydelse i vårt gemensamma uppdrag – att i varje enskilt möte med invånare och företag ge vårt allra bästa och föra Järfälla framåt. Läs mer på www.jarfalla.se

Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret som är kopplat till annonsen. Använd länken under rubriken "Ansökan".
Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför fylla i formuläret så noggrant som möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Generell information
Arbetsplats
Järfälla Kommun
Yrkeskategori
Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1

Kontaktpersoner
Marie Sten
Bitr rektor 4-9 08-58029776
Johan Nyström Hjertvinge
Tf rektor 08-580297 22

Facklig företrädare
Lena Wallin
LR lena.wallin@jarfalla.se

Dela detta jobb

Vik NO lärare till Fjällen för- och grundskola 6-9

Järfälla kommun