skoljobb.se

Vikariat 100% Lärare i Trä- och Metallslöjd

Regioner
Utgår

2019-10-25

Ansök nu

Vikariat 100% Lärare i Trä- och Metallslöjd

 

Arbetsplatsbeskrivning

Västertorpsskolan är en F-6 skola med ca 550 elever. Skolan ligger i Västertorp, ca 15 min med T-banans röda linje från T-centralen. Vi arbetar medvetet med att skapa en lugn och trygg miljö för lärandet. Vår värdegrund ”Stare” genomsyrar hela vår verksamhet och står för ledorden Samarbete – Trygghet – Arbetsglädje – Respekt – Empati. Vi har trivsamma och funktionella lokaler och en skolgård som inbjuder till mycket rörelse och utelek. I våra arbetslag arbetar lärare och fritidspersonal tillsammans i en organisation så att eleven möter samma pedagoger under alla delar av skoldagen. Skolan satsar på kontinuerlig pedagogisk kompetensutveckling, och vi arbetar också strukturerat med kollegialt lärande. 
 

Arbetsbeskrivning

Vår trä- och metallslöjdslärare ska vara föräldraledig under vårterminen och nu behöver vi dig som vill vikariera hos oss under våren!

Som lärare i trä- och metallslöjd på Västertorpsskolan undervisar du och hjälper eleverna i att utveckla elevens förmågor. Tillsammans med övriga pedagoger i arbetslaget medverkar du till att eleven får en positiv och meningsfull skoldag där kunskapsutveckling och social utveckling är i fokus. Du undervisar elever i årskurs 3-6, och ansvarar för bedömning och betygsättning. I kontakterna med vårdnadshavare är du engagerad, elevfokuserad och serviceinriktad. Du skall ha en god samarbetsförmåga samt kunna kommunicera muntligt och skriftligt på svenska.

Kvalifikationer

Du skall vara behörig legitimerad lärare i trä- och metallslöjd. Erfarenhet är meriterande.


 

Övrigt

Dela detta jobb

Vikariat 100% Lärare i Trä- och Metallslöjd

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen