skoljobb.se

I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet.

Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda.

Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för våra barn och ungdomar i ett 1-16- årsperspektiv, dvs för öppen förskola, förskola, familjedaghem, förskoleklass, fritidshem, särskola och skola år 1-9.

På barn- och ungdomsförvaltningen arbetar cirka 1500 personer uppdelade på 21 enheter.

Dörbyskolan är en f-6-skola som ligger i Smedby, ett samhälle ungefär en mil väster om Kalmar. Vi tar emot cirka 380 elever i åldrarna 6-12 år. Vi satsar på god tillgång till modern IKT som vi ser ger en bra ingång till läs- och skrivutveckling. Eleverna ska vara rustade för framtiden. Välkommen att utvecklas med oss!

ARBETSUPPGIFTER
Du ingår i Dörbyskolans fritidshemsorganisation som innefattar pedagogiskt arbete och planering i fritidshemmen. Du arbetar tillsammans med arbetslaget för att alla barn ska trivas, må bra och utvecklas i vår verksamhet. Som fritidspedagog hos oss kommer du, tillsammans med dina kollegor, att arbeta för att skapa goda relationer med elevernas vårdnadshavare och elever. Hos oss har du goda möjligheter att vara med och påverka verksamheten. I samarbete med arbetslagets fritidspedagoger och lärare, leder, planerar och utvecklar du vår pedagogiska verksamhet och miljö.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog och har kunskap om barns utveckling, lärande och omsorgsbehov. Du kan tillämpa fritidshemmets styrdokument och omvandla teori till praktik. Du är initiativtagande, strukturerad och har förmåga till helhetssyn. Du har god samarbetsförmåga och är lugn, även i stressituationer. Du har god förståelse för hur barn tar till sig kunskap och kan anpassa sättet att förmedla kunskap till olika individer. Du har även ledarskapsförmåga där du skapar delaktighet kring uppdraget och analytisk förmåga som bl.a. används i den pedagogiska planeringen. Välkommen in med din ansökan!

ÖVRIGT
För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev.

Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annoserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Vikariat fritidspedagog på Dörbyskolan

Företag Kalmar kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-28

Ansök nu

Dela detta jobb