skoljobb.se

Vikariat Grundskollärare åk 1 Måsöskolan

Företag Haninge kommun
Regioner
Utgår

2022-01-21

Ansök nu

Vikariat Grundskollärare åk 1 Måsöskolan

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.  I Haninge kommun har våra medarbetare mer eller mindre kontakt med medborgare i alla åldrar. För att förhindra smittspridning både på arbetsplatsen och i samhället har Haninge kommun fattat beslut om att införa vaccinationskrav på samtliga nyanställningar i Haninge kommun från och med den 1 januari 2022. För tjänster inom social- och äldreförvaltningen gäller beslutet från 8 december 2021. Du behöver därför uppvisa ett giltigt vaccinationsbevis från E-hälsomyndigheten inför en anställning. I vissa förekommande fall kan undantas ges, t ex av medicinska skäl.

Beskrivning: Måsöskolan är en F-6 skola i ett område i stor utveckling. En helt ny stadsdel är under byggnation. Skolan har ca 600 elever. Vi har höga ambitioner att ständigt utveckla och utvecklas i verksamheten, det gör vi genom att finna varandras styrkor och kompetenser och genom att lära av varandra.

På Måsöskolan trivs vi tillsammans, både elever, föräldrar och personal. Tillsammans arbetar vi mot målet att skapa goda kunskapsresultat hos våra elever. Vi arbetar systematiskt med kvalitetsutveckling. På Måsöskolan arbetar vi utifrån tankesättet "barn gör rätt om de kan". För de elever som har svårt att nå upp till våra förväntningar använder vi oss av en samtalsmetod, CPS-samtal, vilket innebär en samtal i samarbete med eleven för att finna lösningar/stöd för elevens svårigheter. (Ross Green). 

Vi har ett väl fungerande elevhälsoteam som samarbetar med personalen för eleven i fokus. Vi har även ett väl inarbetat trygghetsteam som arbetar för trygga elever.

Hos oss får du/ni nu möjlighet arbeta i ett härligt och positivt klimat med mycket skratt.

Arbetsuppgifter: Arbete i grundskolan, lärare åk 1, mentorskap åk 1.

Kvalifikationer: 
-Du har lärarlegitimation

-Du är en målinriktad, trygg person som vill samarbeta och utvecklas tillsammans med dina kollegor.

-Du har ett positivt och lösningsinriktat förhållningssätt och har ett stort intresse för elevers utveckling och lärande. Du ser elevens förutsättningar, styrkor och möjligheter.

-Vill lära och utvecklas och ta ansvar.

-Du har goda ledaregenskaper och en förmåga att skapa goda relationer till elever, föräldrar samt kollegor.

Det här kan vi erbjuda dig:

Möjlighet att bli en del av fantastiska Måsöskolan. Du kommer att arbeta i ett härligt arbetslag med hög trivsel och ett nära samarbete.

Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. 

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Villkor Månadslön, 100%, ferietjänst

Dela detta jobb

Vikariat Grundskollärare åk 1 Måsöskolan

Haninge kommun