skoljobb.se

Vikariat lärare åk 4–6 på Jörlandaskolan

Regioner
Utgår

2021-12-12

Ansök nu

Vikariat lärare åk 4–6 på Jörlandaskolan

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med cirka 27 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Kommunens vision är att vi ska bli 35 000 invånare år 2035. Stenungsunds kommun ingår i Göteborgsregionens kommunalförbund, som är ett forum för samarbete och erfarenhetsutbyte, samt i ett antal andra mellankommunala samarbeten.

Kommunen är organiserad i en förvaltning med fyra sektorer. Sektor Utbildning omfattar förskolor och grundskolor med tillhörande skolbarnomsorg, grundsärskola, gymnasium, vuxenutbildning samt Kultur- och fritid.

Kommunen värnar om barns och ungdomars rättigheter och arbetar för att de ska ha en god uppväxtmiljö. Utbildningen ska därför utgå från vad som bedöms vara barnets bästa. Vi utbildar världsmedborgare som står väl rustade för framtidens alla utmaningar. Vi erbjuder mycket goda möjligheter till utbildning och arbete eller annan sysselsättning.

Jörlandaskolan ligger belägen ca 1 mil söder om Stenungsund med goda kommunikationer till Göteborg. Den ligger mitt i Jörlanda samhälle nära skog och hav. På skolan går ca 260 elever från förskoleklass till årskurs 6 samt fritidshem. Tillsammans arbetar elever, personal och vårdnadshavare för att skapa en trygg och stimulerande miljö där eleverna ges förutsättningar att lyckas, skaffa goda kunskaper och utvecklas.

Arbetsuppgifter:

Vi söker en medarbetare som kan bidra till vår verksamhet med sin profession, kreativitet och inspiration!

Du kommer att arbeta med undervisning, planering och värdegrundsarbete utifrån läroplanen Lgr11.

Som lärare hos oss kommer du att ingå i ett arbetslag där du tillsammans med kollegor bidrar till skolans utveckling, samt där vi tillsammans strävar efter att utvecklas och nå de uppsatta målen.

Du varierar din undervisning och anpassar dig till gruppen så att alla elever lär och utvecklas. Du ska ha en god pedagogisk kompetens samt vara väl förtrogen med grundskolans styrdokument.

Du ser att modern teknik är en självklarhet i dagens skola - som ger stora möjligheter till utveckling.

Vikariatet sträcker sig enligt överenskommelsen.

Kvalifikationer:

Personlig utveckling är en viktig hörnsten om du vill arbeta på Jörlandaskolan. Du som person skall vara intresserad av att utveckla dig själv, dina elever och verksamheten. Du tar aktivt ansvar för din egen utveckling genom att ta del av aktuell forskning, litteratur, det utvidgade kollegiet och omvärldsspaning.

Du vill framförallt vara med och utbilda Världsmedborgare!

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde vecka 8 eller enligt överenskommelsen. Intervjuer och urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2021-12-12

Arbetsgivarens referensnummer: A1069166

Dela detta jobb

Vikariat lärare åk 4–6 på Jörlandaskolan

Stenungsunds kommun