skoljobb.se

Vikariat lärare i förskoleklass

Regioner
Utgår

2020-12-03

Ansök nu

Vikariat lärare i förskoleklass

Arbetsplatsbeskrivning

Sjöviksskolan är en växande skola som hösten 2019 flyttade till nya fina lokaler i Årstaberg. I dagsläget är vi en F-7-skola med tre paralleller i varje årskurs, till nästa läsår blir vi en tre parallellig skola F-8. Vi kommer sedan att växa underifrån varje år och 2023–24 är skolan fullt utbyggd F-9. Skolan är organiserad i årskursvisa arbetslag och varje arbetslag har en egen hemvist i huset. I lågstadiet arbetar samtliga elever med Levande Verkstad inom ämnet bild där eleverna får möjlighet att utveckla sin kreativitet och fantasiförmåga. I förskoleklass värdesätter vi nyfikenheten och lusten till att lära. Vi arbetare med flera ämnen redan i förskoleklass. Bild, musik och idrott är viktiga inslag under en vecka. Vi söker nu en lärarvikarie till en av våra förskoleklasser då läraren går på föräldraledighet.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta i förskoleklass under vårterminen för att sedan ta med klassen upp till åk 1. I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter som lärare men i förskoleklass arbetar du även några timmar i veckan på fritids. Du kommer samarbeta och arbeta nära alla medarberna i arbetslaget. I arbetslaget ingår både klasslärare och lärare mot fritidshem. Tillsammans planerar ni för undervisningen och ser till att det finns en röd tråd genom hela dagen.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i förskoleklass samt även erfarenhet av förskola. Har du kunskaper inom specialpedagogik är det meriterande.

Vi söker en driven och engagerad lärare som vågar pröva nya vägar till inlärning. Du ska vara kreativ och flexibel i ditt tänk samt ha en god samarbetsförmåga.

Dela detta jobb

Vikariat lärare i förskoleklass

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen