skoljobb.se

Vikariat Lärare i Tyska/ Engelska Källtorpskolan

Regioner
Utgår

2018-08-19

Ansök nu

Vikariat Lärare i Tyska/ Engelska Källtorpskolan

Om arbetsplatsen

Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen ”Järfälla för alla framåt”. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb
 

Arbetsuppgifter

På Källtorpskolan arbetar du med drivande, ansvarstagande, samarbetande kollegor och det finns ett engagerat ledarskap på alla nivåer, som är präglat av höga förväntningar och stor tilltro. 

Du kommer att arbeta i en organisation som innebär att du får en tillhörighet i ett arbetslag samt ett ämneslag som består av kollegialt lärande kring utveckling av undervisning. 

Som Tyska/Engelska lärare är du ansvarig för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen i dina ämnen utifrån den fastställda läroplanen, samt planerar i samverkan med de andra språklärarna på skolan för att skapa likvärdighet. 

Du ansvarar för bedömning av elevers lärande och dokumentationen av den samma. Det är viktigt att du följer upp elevernas resultat, analyserar dem och vidtar åtgärder för att resultaten ska förbättras. Vidare driver du tillsammans med övrig personal en verksamhet som hjälper barnen att bli trygga, kreativa och nyfikna.

Kvalifikationer

Vi vill att du har lärarlegitimation samt lärarbehörighet för att undervisa elever i dina ämnen på högstadiet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare i aktuella årskurser och ämnen, gärna från en mångkulturell skola. 

Du är engagerad och flexibel och har lätt att anpassa dig till olika situationer. Du kan ta initiativ och är idérik. Du kan arbeta självständig men är samtidigt samarbetsinriktad, såväl mot barn, som föräldrar och kollegor. Det är viktigt att du är lyhörd och har hög social kompetens. Du tar ansvar för din del samtidigt som du ser helheten. 

Vi har Smartboards/interaktiva projektorer i alla undervisningssalarna och ser därför gärna att du har IT-kompetens. 

Du behärskar det svenska språket i båda tal och skrift, och det är meriterande om du har kunskaper i andra språk. 

I tjänsten ingår att vara handledare till en grupp.

Du har förmåga att kommunicera på ett tydligt och positivt sätt samt kunna skapa förtroende och goda relationer, såväl internt som externt. Du har ledarskapsförmågan med pedagogisk insikt och har förmåga att kunna motivera eleverna. 

Vi hoppas att du vill berika oss med just dina kunskaper, tankar och idéer! 

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2018-12-21

Tillträde 2018-08-14 eller enligt ök
100
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A795111 - Kopia

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Generell information
Arbetsplats
Järfälla Kommun
Yrkeskategori
Lärare i grundskolan, årskurs 7-9

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1

Kontaktperson
Niro Salih
Rektor niro.salih@jarfalla.se

Fackliga företrädare
Lena Wallin
LR lena.wallin@jarfalla.se
Jonas Persson
Lärarförbundet jonas.persson@jarfalla.se

Dela detta jobb

Vikariat Lärare i Tyska/ Engelska Källtorpskolan

Järfälla kommun