skoljobb.se

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning
Muskö skola ligger naturskönt på vackra Muskö med havet alldeles intill. På skolan finns tre grupper F-1, 2-3, 4-6 med totalt ca 50 elever. På skolan arbetar tre lärare, 2 pedagoger på fritidshemmet samt kock och vaktmästare. Från skolområdet bidrar ytterligare en lärare  vissa timmar samt stöd från elevhälsoteamet. I samma enhet finns även förskola. Det traditionella skolhuset ligger på naturtomt med stora möjligheter till studier och rörelse. Köket har egen kock och vi strävar efter ekologiskt och närproducerat. Matsal, idrottshall och fritidshem ligger i intilliggande byggnad.

Muskö skola tillhör området Skärgårdsskolorna som omfattar fyra enheter. Skolans ledning och administration finns placerad vid Dalarö skola.

Arbetsuppgifter
Undervisning i åk F-1 och 2-3 i nära samverkan med skolans övriga lärare. Föräldrakontakt och samarbete med fritidshemmets medarbetare samt elevhälsan.

Kvalifikationer
Legitimerad lärare med erfarenhet av arbete med tidig läs och matematikinlärning.

Som medarbetare hos oss har du höga förväntningar på dina elever och du lägger stor vikt vid samarbete med kollegor, elever och föräldrar. Du är en tydlig kommunikatör.

Att utveckla din undervisning är en självklarhet för dig. Du är nyfiken på aktuell forskning och håller dig uppdaterad på nya rön. Du vågar prova nya saker i undervisningen. Att arbeta med formativ bedömning är en självklarhet för dig. Du har utarbetade strategier för hur du ska få varje individuell elev att komma så långt som möjligt. Du är lösningsfokuserad och du är van vid att tänka utanför boxen.

Du inser värdet av positiva relationer och positiva förväntningar. Du tycker om att arbeta med barn och har lätt för att skapa en konstruktiv relation till dem.

Du är van vid att använda IKT i undervisningen.

För att lätt kunna ta sig till och från Muskö skola är det bra att ha körkort och tillgång till bil. Det går bussar men de går inte så ofta.

Vi erbjuder dig ett roligt och utvecklande arbete som engagerar och utmanar tillsammans med kunniga kollegor. Som anställd i Haninge kommun har du fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid och friskvårdscheckar.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Villkor
Ferietjänst om 40% enligt överenskommelse, tills vidare. Individuell lönesättning.

Vikariat - lärare till Muskö skola på 40%

Ansök nu

Dela detta jobb