skoljobb.se

Vikariat musiklärare, Spyken

Ansök nu

Vikariat musiklärare, Spyken

Utbildningsförvaltningen
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Utbildningsförvaltningen arbetar med gymnasieskola, vuxenutbildning, internationell grundskola och modersmålsverksamhet i Lunds kommun. Vi bedriver utbildning av hög kvalitet med ett stort engagemang för våra elever. Vårt arbete rustar för framtiden, varje elev ska nå sin fulla potential som människa och medborgare.

Om oss
På Spyken präglas arbetet av skolans vision, "Spyken ger dig kunskap, kompetens och positiva erfarenheter för framtiden!".

Gymnasieskolan Spyken kännetecknas av god stämning och stort engagemang hos elever och personal. Vi är måna om att både personal och elever ska känna delaktighet i allt som rör verksamheten. Skolan har cirka 1200 elever fördelade på estetiska programmet, humanistiska programmet, naturvetenskapsprogrammet och samhällsvetenskaps-programmet.

Vi hoppas att du vill bli en del av detta!

Arbetsuppgifterna är sedvanlig undervisning, bedömning och betygssättning inom gymnasieskolans estetiska program. Mentorskap ingår ej. Du kommer att, tillsammans med andra musiklärare, undervisa en ensemblegrupp på ES-programmet, inr. musik spets. Undervisningen sker tisdag och fredag eftermiddag. Tjänsten är på 15%.

Vi söker dig som har erfarenhet av att undervisa i musik och musikteoretiska kurser på gymnasial nivå. Det är meriterande om du är behörig gymnasielärare. Du skall vara självständig, samtidigt som du har god samarbetsförmåga. 

Vi tillämpar löpande rekrytering.

Anställning
Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader
Omfattning: Deltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Snarast

Ansökan
Ansök här 

Ansök senast
Sista ansökningsdag: 2021-09-26

Referensnummer
2021/838

Kontaktperson(er)
Set Rooke, 0729-816309

Dela detta jobb

Vikariat musiklärare, Spyken

Lunds kommun - Utbildningsförvaltningen