skoljobb.se

logga

Vikariat på Klara Logopedmottagning Liljeholmen

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-02-10

Ansök nu

Vikariat på Klara Logopedmottagning Liljeholmen

Arbetsbeskrivning

Välkommen till Klara logopedmottagning. Tjänsten är ett vikariat på 6 månader men med goda möjligeheter till förlängning.

Klara logopedmottagning är en privat logopedmottagning med landstingsavtal via vårdvalet i Stockholm. Våra mottagningar ligger i Liljeholmen, Norrtull, Alvik och Globen. Hos oss jobbar 5 logopeder i dagsläget. Din huvudsakliga arbetsplats kommer att vara på vår mottagning i Liljeholmen där du får erfarna kollegor att samarbeta med.

Du förväntas att självständigt utreda och behandla barn med tal- och språkstörningar. Du har förmåga till god samverkan med remittenter och andra utredande vårdinstanser. Utredning och behandling med tolk förekommer.

Förmåner

Klara logopedmottagning erbjuder marknadsmässig månadslön, friskvård, försäkringar och pension enligt kollektivavtal.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad logoped med inriktning barns tal- och språkstörningar. Yrkeserfarenhet härom är meriterande. Som person är du självgående, har en hög arbetskapacitet, är flexibel, lösningsfokuserad och har god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du kan snabbt skapa förtroende och har ett pedagogiskt förhållningssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag är 15 januari. Vi kommer att tillsätta tjänsten 1 februari eller efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan.

Skicka CV och personligt brev till anki.nasstrom@klarakompetens.se

Läs mer om oss på vår hemsida: www.klarakompetens.se/for-kunder/logoped

Om oss

Med personlig service och lång erfarenheten i branschen hjälper vi såväl offentliga som privata uppdragsgivare med både det medicinska vårdgivaransvaret och bemanningslösningar för all personal inom elevhälsa.

Ambeas verksamhetsområde Klara är en av Sveriges ledande aktörer för bemanning inom vård, omsorg och skola. Klara arbetar enligt ett kvalificerat ledningssystem, Socialstyrelsens riktlinjer för medicinsk elevhälsa och GDPR. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och är ISO-certifierade.

Klara ska vara kvalitetsledande i allt som görs och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Läs gärna mer på www.klarakompetens.se

Kontaktperson(er)

Eliana Lundin

Anställningsomfattning
Heltid

Tjänstgöringsort

Anställningsform

Publiceringsdatum
6 december 2020

 

Dela detta jobb

logga
Vikariat på Klara Logopedmottagning Liljeholmen

Klara - elevhälsa