skoljobb.se

Vikariat SP/EN

Företag Solna stad
Regioner
Utgår

2019-01-25

Ansök nu

Vikariat SP/EN

I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.

Barn- och utbildningsförvaltningen svarar för omsorg och utbildning av barn och ungdomar. I verksamheten ingår förskola och pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, särskola och en gymnasieskola.

Vi söker dig som... precis som vi, har ett stort engagemang och en vilja att utvecklas tillsammans med kollegor och elever. Hos oss har vi högt i tak med kollegor som stöttar varandra och hjälps åt. Vi är en skola i framkant med flera spännande projekt för såväl elever som lärare. Nu söker vi alltså dig som vill vara med och bidra till vår fortsatta utveckling!

Vilka är vi
Tallbackaskolan är en kommunal grundskola i Huvudsta i Solna. Skolan har ca 480 elever. Vi har förskoleklass, fritids, grundsärskola och grundskola årskurs 1–9. Vi arbetar i ämneslag och arbetslag. Skolan är lätt att ta sig till kommunalt. 

Vår vision
Tallbackaskolan är en skola som upplevs som trygg för alla och med hög måluppfyllelse. Skolans ledord är Trygghet, Respekt, Ansvar och Arbetsro. Här känner sig elever och personal hemma och tillsammans utvecklas och lär vi av varandra. 

Inriktning/Vad vi är särskilt stolta över
Vi har höga förväntningar på våra elevers skolresultat. Elevernas kunskaper är en grund för det livslånga lärandet.

Läsningen är något vi prioriterar och satsar på i alla åldrar och i alla verksamheter på skolan.

Skolans förstelärare är med och driver såväl digitaliseringsarbetet som det kollegiala lärandet på skolan.

Skolan har många traditioner och idrottsaktiviteter som vi är stolta över att genomföra över tid. 

Vem är du
Vi söker dig som är legitimerad och behörig att undervisa i Sp/En för åk 6 -9. Du har erfarenhet av att arbeta som lärare och en god förståelse för hur eleverna tar till sig kunskap. Vidare har du förmåga till samverkan med såväl våra elever som föräldrar och kollegor. Du är väl insatt i rådande styrdokument och använder IKT som ett naturligt verktyg i arbetet. Du är engagerad, har pedagogisk kompetens och samarbetsförmåga. Du är trygg i din yrkesroll och ser eleverna som viktiga medaktörer och vårdnadshavarna som värdefulla samarbetspartners.

Tjänsten är ett vikariat på heltid under VT 2019 med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Möjlighet till förlängning finns.

Gå gärna in på vår hemsida och läs om skolan https://www.solna.se/sv/skolor/tallbackaskolan/ 

Vårt erbjudande
På Tallbackaskolan erbjuds du ett spännande och utvecklande arbete tillsammans med kollegorna i såväl arbetslaget som i kollegiet i stort. Med Tallbackaskolans breda utbud av ämnes- och lärarkompetens finns goda möjligheter att arbeta integrerat med övriga verksamheter i skolan. 

Vi är inne i en utmanande och spännande digitaliseringsresa, varvid erfarenhet av IKT är meriterande.

Nyckelord: Elevfokus, bra relationer till eleverna, samarbete, samarbetsvillig.

Mer information och ansökan

Om du har några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till biträdande rektor Charlotta Collin Söderqvist charlotta.collin@solna.se alt. 072-583 31 87

Då intervjuer kommer att ske löpande är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-01-25.

Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit.

Dela detta jobb

Vikariat SP/EN

Solna stad