skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Bromma gymnasium är en av Stockholms största gymnasieskolor. Skolan erbjuder språkintroduktion och fyra högskoleförberedande program: Ekonomiprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet och Teknikprogrammet. Bromma gymnasium är sedan länge en attraktiv skola för både elever och personal.  Våra elever utvecklas genom utmanande och varierade arbetsformer. Genom skolans fokusområden; entreprenörskap, hälsa och globalisering, lämnar eleverna skolan väl förberedda för kommande studie- och yrkesliv.

Arbetsbeskrivning
Lärare i företagsekonomi och marknadsföring sökes. Tjänsten är placerad på ekonomiprogrammet, och innefattar undervisning i gymnasieskolans företagsekonomiska- och marknadsföringskurser.

Ekonomiprogrammet på Bromma gymnasium är fem-parallelligt och därmed skolans största program.

Vikariatet är på 50 % och omfattar alla arbetsuppgifter som ingår i lärares uppdrag. Undervisning, samplanering med arbetslag och ämneslag, kompetensutveckling och ev. övriga tilldelade uppdrag.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare, behörig för gymnasieskolan.

 Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. 

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av annan lärare anställd i Stockholms stad.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning    Deltid
Tillträde    2019-08-09
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    50 %
Referensnummer    2019/3170
Kontakt    
Gunilla Blomqvist, 0850849421

Vikarie i företagsekonomi och marknadsföring 50 %

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-29

Ansök nu

Dela detta jobb