skoljobb.se

Vikarie i praktisk-estetiska ämnen

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-12-17

Ansök nu

Vikarie i praktisk-estetiska ämnen

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Vikarie i praktisk-estetiska ämnen

Sjöängsskolan är vackert belägen vid Örby slott i Älvsjö. Vi är en treparallellig F-9-skola med både elever från vårt närområde med villabebyggelse och elever mer långväga ifrån. Vår skola är en mötesplats för elever med olika bakgrund, något som vi sätter värde på och är stolta över. Ett signum för Sjöängsskolan är vår kompetenta personalgrupp. Vi har ett stabilt, engagerat och samarbetsinriktat kollegium. Hos oss är elevens utveckling och lärande i centrum och vi arbetar med ständig utveckling för att varje elev hos oss ska utvecklas optimalt. Vi tror på ett långsiktigt och systematiskt kvalitetsarbete med undervisningen i fokus och vi arbetar främjande och förebyggande i vårt elevhälsoarbete.

Läs mer på http://www.sjoangsskolan.stockholm.se

Arbetsbeskrivning:

Vi söker efter dig som är intresserad av att vikariera i och har kompetens att undervisa i ett eller flera praktiskt-estetiska ämnen. Du behöver ej ha en lärarutbildning, men påbörjad eller genomförd pedagogisk utbildning är ett plus. Du behöver ha goda ämneskunskaper i ett eller flera av ämnena slöjd, idrott och musik.

Som vikarie på Sjöängsskolan möter du elever i alla grundskolans stadier. När du arbetar hos oss är du en del av vår verksamhet och är en engagerad och ansvarstagande vuxen. Du kan hålla i en grupp, har ett gott bemötande och förstår och kan hantera den miljö du befinner dig i kopplat till säkerhet i ämnena. På Sjöängsskolan kommer du möta kompetenta och hjälpsamma kollegor.

Detta är ej en tillsvidareanställning utan vikariat där vi tar kontakt när behov uppkommer i verksamheten.

Din kompetens och erfarenhet

Vi ser gärna att du har erfarenhet att arbeta med barn och ungdomar, antingen i tidigare vikariat i grundskola eller som ledare i någon form av fritidsverksamhet. Du får gärna ha någon form av pedagogisk utbildning. Det är viktigt att du har kunskaper inom det ämne du vikarierar i.

Sista ansökningsdag: 17/12 2023

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Dela detta jobb

Vikarie i praktisk-estetiska ämnen

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen