skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Bromma gymnasium är en av Stockholms största gymnasieskolor. Skolan erbjuder språkintroduktion och fyra högskoleförberedande program: Ekonomiprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet och Teknikprogrammet. Bromma gymnasium är sedan länge en attraktiv skola för både elever och personal.  Våra elever utvecklas genom utmanande och varierade arbetsformer. Genom skolans fokusområden; entreprenörskap, hälsa och globalisering, lämnar eleverna skolan väl förberedda för kommande studie- och yrkesliv.

Arbetsbeskrivning
Lärare i samhällskunskap sökes. Vikariatet är placerad på ekonomiprogrammet, och innefattar undervisning i gymnasieskolans samhällskurser.

Ekonomiprogrammet på Bromma gymnasium är fem-parallelligt och därmed skolans största program.

Tjänsten omfattar alla arbetsuppgifter som ingår i lärares uppdrag. Undervisning, samplanering med arbetslag och ämneslag, kompetensutveckling och ev. övriga tilldelade uppdrag.

Kvalifikationer
Legitimerad lärare i samhällskunskap med behörighet för gymnasieskola.

Vikariatet kommer att tillsättas under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för annan lärare i Stockholms stad.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2019-08-09
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100 %
Referensnummer    2019/3168

Kontakt    
Gunilla Blomqvist, 0850849421
Legitimationskrav    Lärare

Vikarie i samhällskunskap 100 %

Regioner
Utgår

2019-05-29

Ansök nu

Dela detta jobb