skoljobb.se

Vikarie i spanska Kunskapsskolan Lund 25% onsdagar

Företag Kunskapsskolan
Regioner
Utgår

2021-11-07

Ansök nu

Vikarie i spanska Kunskapsskolan Lund 25% onsdagar

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasieskolor och vuxen- och företagsutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd. Kunskapsskolans första grundskolor startades år 2000 och idag går drygt 14 500 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna.

Kännetecknande för utbildningarna är den pedagogiska modellen med en personligt utformad utbildning som ger kunskap och förmågor för framtiden. Kunskapsskolan vision är att ge nästa generation de bästa förutsättningarna att forma morgondagens samhälle. Hos oss ska alla elever nå längre än de själva tror är möjligt. I en miljö där varje elev får vara sig själv skapar vi en skola där både elever och medarbetare trivs och utvecklas.

Kunskapsskolan Lund söker en vikarie i spanska för årskurserna 6-9
Kunskapsskolan Lund är en grundskola årskurs 4-9. Skolan har idag cirka 460 elever. Skolan startade 2002 och ligger vackert belägen i St Larsparken i Lunds södra delar. Det är lätt att ta sig till skolan både med stadsbuss, länsbuss och med egen bil. På vår skola har vi nöjda elever som trivs och som har höga studieresultat.

Vi söker en vikarie för en deltidsanställning på 25 % där anställningen är riktad till onsdagar. Vi söker dig som är legitimerad lärare i spanska eller dig som är student eller har erfarenhet av att undervisa och vill använda dina kunskaper i spanska för att inspirera och hjälpa skolelever att lyckas. Vi söker dig som vill använda dina ämneskunskaper till att motivera och inspirera andra till lärande.

På Kunskapsskolan får varje elev en personligt utformad utbildning och som utgår ifrån elevens personliga mål och förutsättningar. Varje elev har en egen veckoplanering - ett personligt schema - som utgår från vad som behöver göras för att nå målen. Här finns möjlighet att läsa i snabbare takt, att välja mellan olika svårighetsgrader och att lägga in mer tid i schemat för ämnen man tycker är svåra.

Som vikarie i Kunskapsskolan kommer du att få en genomgång i vår pedagogiska idé och arbetssätt som också beskrivs tydligt på vår hemsida.

Du kommer främst att arbeta tillsammans med elever i Kunskapsskolans workshops (beroende på din kompetens och erfarenhet). I en workshop får elever arbeta med sina uppgifter med stöd av en lärare inom ett särskilt ämne. En workshop blandar elever från olika klasser och årskurser, den gemensamma nämnaren är ämnet de jobbar med. De är uppdelade ämnesvis och du kommer att arbeta i den workshop som är knuten till ditt ämnesområde och dina kunskaper. Du kommer då att stötta elever i deras individuella arbete för att hjälpa dem att nå sina mål inom ämnet spanska.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ämneskunskap inom ämnet spanska. Ett grundkrav är att du behärskar svenska obehindrat i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning av elever på högstadiet.

Meriterande kvalifikationer
Tidigare erfarenhet av att jobba med ungdomar och/eller tidigare erfarenhet av att undervisa. Som person är du lyhörd, tydlig och har en förmåga att inspirera och motivera andra till lärande. Då du kommer att jobba tillsammans med andra lärare ser vi även att du har mycket god samarbetsförmåga.

Arbetstid och varaktighet
Tjänsten är ett vikariat på 25% riktat till onsdagar. Varaktigheten är som det ser ut nu terminen ut men kan komma att ändras.

Rekryteringsprocessen
Ansökan sker via länken nedan senast den 11 november 2021. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid frågor kontakta Rektor Åsa Klein, 0733-157529, asa.klein@kunskapsskolan.se

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

Dela detta jobb

Vikarie i spanska Kunskapsskolan Lund 25% onsdagar

Kunskapsskolan