skoljobb.se

Vikarie i svenska och engelska till Sollentuna Musikklasser

Regioner
Utgår

2020-10-27

Ansök nu

Vikarie i svenska och engelska till Sollentuna Musikklasser

Sollentuna Musikklasser är en kommunal 4-9 skola med ca. 400 elever. Alla våra klasser har musikprofil med fokus på klassisk körsång. Eleverna söker till oss genom antagningsprov. Skolan har en utåtriktad konsertverksamhet. Alla våra elever har tillgång till en egen iPad eller Chromebook. Kommunens och skolans fokusområden är digitalisering, tillgänglighet och hållbarhet. All personal ingår i ett utvecklingsarbete för att öka tillgängligheten för samtliga elever under hela skoldagen.

Skolan ligger centralt med närhet till både grönområden och allmänna kommunikationsmedel som bussar och pendeltåg

Arbetsuppgifter

Till vårterminen 2021 söker vi en vikarie i svenska och engelska i åk 5 och 6. I tjänsten ingår även mentorskap för en klass i åk 6. Tjänsten är en visstidsanställning på 85% fram till sommaren 2021.

Kvalifikationer

Du ska vara utbildad lärare med erfarenhet. Du är en tydlig ledare och har lätt för att skapa goda relationer till dina elever och du bidrar till ett gott samarbetsklimat med kollegor, skolledning och vårdnadshavare.

Då alla elever har en egen iPad och då skolan präglas av en delakultur, har du god digital kunskap.

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att ha fokus på undervisning och blir utmanad av studiemotiverade elever som vill nå långt i sin kunskapsutveckling. Sollentuna Musikklasser är en certifierad Olweusskola där trygghet och trivsel är hög hos eleverna.

Vi har höga förväntningar på både elever och medarbetare och erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor och elever. Vi stöttar varandra och är måna om en positiv kultur där vi hela tiden utvecklas.

Vi kommer att intervjua löpande, välkommen med din ansökan!

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 


Anställningsform    Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas    2021-06-04
Anställningens omfattning    Deltid
Tillträde    2021-02-01
Löneform    Individuell
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    85%
Ort    Sollentuna
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2020/334
Kontakt    
Malin Röhr, biträdande rektor, sor265@edu.sollentuna.se, 08-57922834
Publicerat    2020-10-06
Sista ansökningsdag    2020-10-27

Dela detta jobb

Vikarie i svenska och engelska till Sollentuna Musikklasser

Sollentuna kommun