skoljobb.se

Vikarie till Kunskapsskolan Enköping

Är du student eller har erfarenhet av att undervisa tonåringar och vill använda dina kunskaper för att inspirera och hjälpa skolelever att lyckas? Kunskapsskolan i Enköping erbjuder en längre deltidsanställning under året. Vi söker dig som vill använda dina ämneskunskaper till att motivera och inspirera andra till lärande.

Kunskapsskolan i Enköping är en grundskola med åk 4-9. Skolan har 430 elever och de högsta betygsresultaten i Enköping. Stämningen på skolorna är hög, vi jobbar hårt och våra elever trivs. Vill du jobba som vikarie här under hösten?

Skolan startade 2001 i Enköping och vi finns på Östra järnvägsgatan vid resecentreum/järnvägsstationen.

Din profil

Vi söker dig som har ämneskunskap inom något av av de 17 skolämnena.

Ett grundkrav är att du behärskar svenska obehindrat i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba med ungdomar och/eller tidigare erfarenhet av att undervisa. Som person är du lyhörd, tydlig och har en förmåga att inspirera och motivera andra till lärande. Då du kommer att jobba tillsammans med andra lärare ser vi även att du har mycket god samarbetsförmåga.

Vårt arbetssätt

Som elev på Kunskapsskolan får varje elev en personligt utformad utbildning och som utgår ifrån elevens personliga mål och förutsättningar. Varje elev har en egen veckoplanering - ett personligt schema - som utgår från vad som behöver göras för att nå målen. Här finns möjlighet att läsa i snabbare takt, att välja mellan olika svårighetsgrader och att lägga in mer tid i schemat för ämnen man tycker är svåra.

På Kunskapsskolan har vi ett utpräglat lagarbete. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Vi hjälps åt i arbetslag och ämneslag att planera arbetet. Öppenheten mellan lärare är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas.

Som vikarie i Kunskapsskolan kommer du att få en genomgång i vår pedagogiska idé och arbetssätt.

Arbetsuppgifter

Som vikarie under hösten på Kunskapsskolan kommer du både att få ha egna lektioner (kommunikationspass) men också att arbeta tillsammans med elever i Kunskapsskolans workshops. En workshop går elever till när de behöver extra lärarhjälp inom ett särskilt ämne. De är uppdelade ämnesvis och du kommer att arbeta i den workshop som är knuten till ditt ämnesområde och dina kunskaper. Det finns möjligheter både i 4-6 och 7-9.

För att underlätta för dig i ditt arbete samt frigöra tid så har vi samlat en stor del av våra läromedel på vår digitala portal Kunskapsporten. För varje ämne finns förslag på arbetssätt, uppgifter och läromedel.

Information om företaget

Kunskapsskolan med grundskolor för årskurs 4-9 och Kunskapsgymnasiet är en del av Kunskapsskolan i Sverige. Skolornas viktigaste kännetecken är arbetssättet med en personligt utformad utbildning som ger kunskap och förmågor för framtiden. De första skolorna startades år 2000. Idag har Kunskapsskolan i Sverige 29 grundskolor och sju gymnasier med drygt 1 100 medarbetare och över 13 000 elever.

Majoritetsägare är grundaren Peje Emilsson med familj. Moderbolaget Kunskapsskolan Education arbetar med att utveckla ett internationellt nätverk av skolor som följer hela eller delar av Kunskapsskolans arbetssätt, the KED Program. Idag omfattar nätverket omkring 5 000 elever i skolor i USA, Indien, Storbritannien och Holland.Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

____________________________________________________________________

Arbetstid/Varaktighet

Utifrån behov och förutsättningar. Ange dina önskemål och förutsättningar i ansökan.Kontaktpersoner

Rektor Lars Jonsson, 0733 17 34 77, lars.jonsson@kunskapsskolan.se

Bitr rektor Fredrik Malmström, 0735 09 29 36, fredrik.malmstrom@kunskapsskolan.seAnsökan sker via länk nedan senast den 21 oktober 2018

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsterna är tillsatta om vi gått över till urvals-och intervjufasen.

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt intyg och betyg.

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Vikarie Kunskapsskolan Enköping

Företag Kunskapsskolan
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-21

Ansök nu

Dela detta jobb