skoljobb.se

Vikarie till Kunskapsskolan

Är du student eller har erfarenhet av att undervisa tonåringar och vill använda dina kunskaper för att inspirera och hjälpa skolelever att lyckas? Kunskapsskolan i Västerås kommer eventuellt att kunna erbjuda längre deltidsanställningar under hösten. Vi söker dig som vill använda dina ämneskunskaper till att motivera och inspirera andra till lärande.

Kunskapsskolan i Västerås är en grundskola med åk 4-9. Skolan har 500 elever och de högsta betygsresultaten i Västmanland. Stämningen på skolorna är hög, vi jobbar hårt och våra elever trivs. Vill du jobba som vikarie här under hösten?

Skolorna startade 2001 i Västerås och vi finns sedan 2005 i fina och centrala lokaler vid Ångkraftverket/Öster Mälarstrand.

Din profil

Vi söker dig som har ämneskunskap inom något av av de 17 skolämnena.

Ett grundkrav är att du behärskar svenska obehindrat i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba med ungdomar och/eller tidigare erfarenhet av att undervisa. Som person är du lyhörd, tydlig och har en förmåga att inspirera och motivera andra till lärande. Då du kommer att jobba tillsammans med andra lärare ser vi även att du har mycket god samarbetsförmåga.

Vårt arbetssätt

Som elev på Kunskapsskolan får varje elev en personligt utformad utbildning och som utgår ifrån elevens personliga mål och förutsättningar. Varje elev har en egen veckoplanering - ett personligt schema - som utgår från vad som behöver göras för att nå målen. Här finns möjlighet att läsa i snabbare takt, att välja mellan olika svårighetsgrader och att lägga in mer tid i schemat för ämnen man tycker är svåra.

Som vikarie i Kunskapsskolan kommer du att få en genomgång i vår pedagogiska idé och arbetssätt.

Arbetsuppgifter

Som vikarie under hösten på Kunskapsskolan kommer du både att få ha egna lektioner (kommunikationspass) men också att arbeta tillsammans med elever i Kunskapsskolans workshops. En workshop går elever till när de behöver extra lärarhjälp inom ett särskilt ämne. De är uppdelade ämnesvis och du kommer att arbeta i den workshop som är knuten till ditt ämnesområde och dina kunskaper. Det finns möjligheter både i 4-6 och 7-9.

Information om företaget

Kunskapsskolan med grundskolor för årskurs 4-9 och Kunskapsgymnasiet är en del av Kunskapsskolan i Sverige. Skolornas viktigaste kännetecken är arbetssättet med en personligt utformad utbildning som ger kunskap och förmågor för framtiden. De första skolorna startades år 2000. Idag har Kunskapsskolan i Sverige 29 grundskolor och sju gymnasier med drygt 1 100 medarbetare och över 13 000 elever. Majoritetsägare är grundaren Peje Emilsson med familj. Moderbolaget Kunskapsskolan Education arbetar med att utveckla ett internationellt nätverk av skolor som följer hela eller delar av Kunskapsskolans arbetssätt, the KED Program. Idag omfattar nätverket omkring 5 000 elever i skolor i USA, Indien, Storbritannien och Holland.

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

Arbetstid/Varaktighet
Utifrån behov och förutsättningar. Ange dina önskemål och förutsättningar i ansökan.

Kontaktpersoner

Rektor Lars Jonsson, 0733 17 34 77, lars.jonsson@kunskapsskolan.se

Bitr rektor Trine Mie Mattsson, 0733 17 34 43, trinemie.mattsson@kunskapsskolan.se

Ansökan sker via länk nedan senast den 16 december 2018

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsterna är tillsatta om vi gått över till urvals-och intervjufasen.

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt intyg och betyg.

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Vikarie till Kunskapsskolan i Västerås

Företag Kunskapsskolan
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-16

Ansök nu

Dela detta jobb