skoljobb.se

Vikarie till skola och fritidshem

Regioner
Utgår

2019-05-24

Ansök nu

Vikarie till skola och fritidshem

Finspång är den attraktiva kommunen i en spännande region där vi skapar utveckling och livskvalitet genom samverkan, öppenhet och nytänkande. Genom Vision 30/35 siktar vi på att bli 30 000 invånare år 2035. Vi arbetar aktivt för att implementera de globala målen för hållbar utveckling, Agenda 2030.

Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Finspångs kommun har ca 1800 anställda. Vi blev utsedda till Årets Employer Branding-kommun 2018 och var nominerade till Årets kulturkommun 2018. Vi siktar på att söka Sveriges Kvalitetskommun 2021.

Finspångs kommun har idag drygt 21 700 invånare. Kommunen präglas av tillväxt, utveckling och befolkningsökning sedan 2009 – vilket ställer krav på såväl investeringar i infrastruktur, bostäder och fastigheter som på en utvecklingsorienterad organisation. Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts- och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

Beskrivning
Rektorsområde R består av två F-6 skolor på landsbygden med närhet till skog och natur.

Skolorna har små arbetslag med ett nära samarbete. Brenäs skola består av 29 elever samt fyra personal. Skolan ligger naturskönt vid sjön Tisnaren. Även här finns möjligheter att i samarbete med arbetslaget utveckla verksamheten. Rejmyre skola är belägen i utkanten av samhället med närhet till skog och mark. På skolan går ca 80 elever och arbetslaget består av 10 personer. Skolan arbetar aktivt med digitalisering och utomhusaktiviteter med barnen.

Arbetsuppgifter
Beroende på uppdragsinriktningen så anpassas arbetsuppgifterna. Det kan vara att undervisa i klass, arbeta på fritidshemmet eller att stödja elever med behov av särskilt stöd.

Kvalifikationer
Det är meriterande om sökande har pedagogisk utbildning samt erfarenhet av pedagogiskt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Villkor Rekrytering kan komma att ske fortlöpande under annonsperioden.

Övrig information

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner, rabatter och andra erbjudanden av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Vikarie till skola och fritidshem

Finspångs kommun