skoljobb.se

Vikarie timanställning skola

Företag Knivsta kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-30

Ansök nu

Vikarie timanställning skola

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor.

TIMVIKARIER SÖKES

Timvikarier sökes till skolor och fritidshem i Knivsta kommun.

Vi söker dig som kan ersätta ordinarie personal vid frånvaro. Vi ser gärna att du har stort intresse av arbete med elever.

Skolorna finns i Knivsta- Alsike- Lagga- och Långhundraområdena.

Du måste kunna visa upp ett giltigt utdrag ur belastningsregistret från Polisen.


ARBETSUPPGIFTER
Arbete i fritidshem och med undervisning i skolorna.

KVALIFIKATIONER
Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.
Svenska i tal är ett krav.

ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen. Facklig kontakt nås via kommunens hemsida, rubriken "Lediga jobb".

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Vikarie timanställning skola

Knivsta kommun