skoljobb.se

Vikarieproffsen söker timavlönade vikarier till förskolor i Lund

Företag Lunds kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-12

Ansök nu

Vikarieproffsen söker timavlönade vikarier till förskolor i Lund

Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 121 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker timvikarierande personal för både långtids- och korttidsvikariat till våra förskolor i Lund

Att vara timvikarie innebär
• Att du ersätter ordinarie personal vid frånvaro.
• Du kommer arbeta med olika arbetslag och barngrupper då våra vikarier arbetar i alla förskolor i Lund
• Att du blir kontaktad på telefon angående korttidsvikariat, vilket innebär att många kontakter sker med kort varsel, ofta samma dag som behovet gäller.
• Att din arbetstid är enligt överenskommelse utifrån verksamhetens behov och dina önskemål

Arbetsuppgifterna varierar beroende på tjänst men har alla gemensamt den nära kontakten med barn, pedagoger och föräldrar. Ingen arbetsdag är den andra lik.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är pensionerad förskollärare/barnskötare eller utbildar dig till förskollärare, lärare, fritidspedagog alt annan eftergymnasial utbildning. Du kan även ha intresse för att arbeta extra inom förskoleverksamhet då kräver vi godkänt gymnasieexamen. Det är en fördel om du har erfarenhet av att jobba med barn och ungdomar, t.ex. som ledare eller tränare.

Som person är du ansvarsfull, engagerad, har alla barn i fokus och tycker om att "jobba på golvet" som närvarande pedagog. Som vikarie är ditt viktigaste uppdrag att vara en trygg vuxen och en förebild för barnen du möter - och för alla andra på förskolan.

Vi tror även att du som söker jobbet:
• Är flexibel
• Är bra på att förhålla dig till nya situationer
• Är tydlig och strukturerad samtidigt som du är ödmjuk
• Talar och förstår svenska

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande.

Du behöver visa upp ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan anställning. Tänk på att ansöka om utdraget direkt för ibland kan det ta mer än 14 dagar innan det kommer hemskickat. Beställ ditt utdrag genom att följa länken:
https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/registerutdrag-arbeta-inom-skola-forskola/

ÖVRIGT
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ett utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt för att kunna bli aktuell för arbetet med barn och unga. Beställ ditt utdrag via polisens hemsida genom att följa länken: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/registerutdrag-arbeta-inom-skola-forskola/

Anställningsform: Timvikariat

Dela detta jobb

Vikarieproffsen söker timavlönade vikarier till förskolor i Lund

Lunds kommun