skoljobb.se

Vikarier för lärare F-9

Lillholm/Ekholmsskolan är en F – 9 skola i Skärholmen med ca 680 elever. Skolan är belägen i ett område med blandad bebyggelse, med tillgång till mycket fina naturområden inpå knuten och ca 5 minuters promenad från tunnelbanan.

Vi är en skola som tar emot många elever från jordens alla hörn och har så gjort i många år. Skolan har ett kompensatoriskt uppdrag och staden har ett rättvist fördelningssystem vilket innebär att vår skola har mer resurser än andra skolor och dessa försöker vi använda så klokt som möjligt för att ge våra elever de bästa förutsättningarna för framtiden.

Det finns stora nybyggnadsplaner för vår skola och när de blir verklighet kommer vi om 2 år ha en delvis nybyggd skola med fantastiska lokaler.

Vi söker nu flera vikarier för lärare i alla ämnen inom grundskola (F-9). Du ska vara legitimerad grundskolelärare eller lärarstudent. Du ska ha ett genuint intresse för barn och ungdomar och trivas med att skapa goda och nära relationer med eleverna. Dina kollegor har liksom du ett stort engagemang och fokus på elevernas utveckling, kunskapsmässigt såväl som socialt.

Vill du vara med och göra skillnad i barn och ungdomars liv kan det här vara ett jobb för dig! Vi är en populär skola för eleverna i vårt område.

Läs om oss på lillholmsskolan.stockholm.se

Tillträde: snarast

Varaktighet: timanställd

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar lämnas av adm chef Marco Drönner  tel. 076 - 12 24 699.

Fackliga företrädare;

Lärarnas Riksförbund Johan Ulfhake tel. 076 – 12 385 33

Lärarförbundet Ninna Nordström tel. 076 -12 385 02

Dela detta jobb

Vikarier för lärare F-9

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen