skoljobb.se

Vikarier till Långängskolan

Regioner
Utgår

2022-08-25

Ansök nu

Vikarier till Långängskolan

I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 16 000 invånare. 

Är du en pedagogisk stjärna som älskar omväxling?             

Inför läsåret 2022/2023 söker Långängskolan vikarier som kan finnas med i arbetet med både undervisning i skola, förskola och fritidshem.

Skolan med årskurserna F-6 samt Fritidshem och Förskoleklass ligger väl placerad i utkanten av Hallsbergs tätort med närhet både till bad, bibliotek och idrottsplats men också till skogs- och naturområden. Skolgården, som i sig är stor och varierad med både skogsdunge, lekställningar, idrottsplaner och umgängesytor, genomgår just nu en helrenovering. Under läsåret kommer vi arbeta tillsammans med SISU för att utveckla vårt arbete med rörelse i skolan.

Utifrån skolans storlek finns det återkommande behov av vikarietillsättning under såväl kortare period som längre perioder och vi söker nu nya pedagoger som vill finnas med under året och som kan känna fördelar med att den ena dagen aldrig är den andra lik.

Uppdragen kan röra sig om att leda undervisning, assistera en kollega i undervisningen, arbeta med en mindre grupp elever, enskild elev eller i fritidshemmets uppdrag.

Vem är du?

Kanske är du lärare i grundskolan som vill prova ett nytt sätt att utöva yrket, kanske har du tidigare arbetat som lärare men lämnat skolans värld och nu vill prova hur det känns att återvända? Eller har du kanske påbörjat en lärarutbildning utan att slutföra och vill prova yrket innan du fortsätter?

Oavsett bakgrund ser vi att du har en bred erfarenhet och kännedom om skolans värld, både utifrån grundskola och fritidshem. Att ha lätt att samarbeta med andra, både kollegor, elever, elevhälsa och ledning är ett måste och du trivs med att lära känna många nya människor.

Vår elevsyn utgår från att alla elever vill lyckas och att det är vi vuxna som har ansvaret för att skapa rätt förutsättningar för varje elev att kunna lyckas. Att du delar denna syn är en grundförutsättning!

Vad erbjuder vi?

En stimulerande arbetsmiljö i nyrenoverade lokaler och skolgård, en välkomnande personalgrupp med hög grad av behörighet och en väl utbyggd elevhälsa och närvarande ledning. För dig som har lärarlegitimation eller gedigen kunskap och erfarenhet av liknande uppdrag finns möjligheten till anställning för hela läsåret.

För dig som har en behörighet inom F-6 eller fritidshemmet finns också möjligheter att på sikt ingå i skolans ordinarie personalstyrka.

Kvalifikationer

Du har en lärarexamen eller en pågående lärarutbildning. Har du dokumenterad erfarenhet av att arbeta inom svensk skola eller fritidshem är det meriterande.

Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktcenter Hallsbergs kommun, 0582-685000

Kontaktpersoner

Minnia Truedsson

Rektor

0582-685299

minnia.truedsson@edu.hallsberg.se

 

Länk till den här sidan
https://www.hallsberg.se/arbete-och-naringsliv/jobb-och-praktik/sok-lediga-jobb.html?rmpage=job&rmjob=487&rmlang=SE

Dela detta jobb

Vikarier till Långängskolan

Hallsbergs kommun