skoljobb.se

Vikarier till verksamhetsområde utbildning

Ansök nu

Vikarier till verksamhetsområde utbildning

Kom till vackra Norsjö med vår rika natur och våra vidsträckta skogar med ett omfattande sjösystem som inbjuder till fiske, fotvandring och friluftscamping. Det finns ett rikt utbud av aktiviteter och upplevelser som ger oss meningsfulla fritidssysselsättningar och rekreation och stimulans för både kropp och själ. Här finns även ett rikt föreningsliv med många olika aktiviteter som passar både gammal som ung. Kommunen har en väl utbyggd skola, särskola, skolbarnomsorg och förskoleverksamhet. Skolverksamheten består av förskoleverksamhet, särskola, grundskola/vuxenutbildning samt musikskola. Kommunens arbete genomsyras av kommunens värdegrund där positivitet, professionalitet, engagemang och respektfullhet är ledorden.

Vi söker efter dig som vill vikariera inom verksamhetsområdet.

Placering: Norsjö kommuns skolor, från verksamhet 0-6 år och upp till 9:e klass.

Varaktighet: Timanställning

Omfattning: Varierande
Arbetsuppgifter: Som vikarierande lärare, förskollärare, fritidspedagog eller barnskötare skapar du en trygg och pedagogiskt utvecklande miljö för barnen/eleverna. Samarbete med kollegor och barn/elever är en viktig del av uppdraget. Arbetstiderna varierar utifrån verksamhet, men huvudsakligen dagtid.

Kvalifikationer: Vi söker i första hand dig som är utbildad lärare, förskollärare, fritidspedagog, barnskötare eller dig som studerar till något av yrkena. Om du inte genomfört någon av dessa utbildningar vill vi att du bifogar fullständiga gymnasiebetyg. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Du har god samarbetsförmåga, värdesätter olikheter och utför ditt arbete på ett förtroendeingivande sätt. Du är ansvarsfull och trygg och är tydlig i din kommunikation.

Tillträde: Löpande

Upplysningar: Skolchef Therese Berg, Administrativ Assistent Hjördis Holmström tfn. 0918-14176, Administrativ Assistent Christina Björk tfn. 0918-14270

Övrigt: Vid eventuellt erbjudande om anställning kommer ett aktuellt utdrag ur polisens belastningsregister att efterfrågas.

Vi skickar en bekräftelse på varje inkommen ansökan. Det är därför viktigt att Ni hör av er om ni inte får något sådant. Kontakta Emma Långström tfn 0918-14102.

Vi eftersträvar i möjligaste mån en jämn könsfördelning på våra arbetsplatser.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Norsjö kommun söker tjänsten under förutsättning av erforderliga beslut.

Dela detta jobb

Vikarier till verksamhetsområde utbildning

Norsjö kommun