skoljobb.se

Vikarierande fritidsledare till Björndammens fritidsgård i Partille

Företag Partille kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-03

Ansök nu

Vikarierande fritidsledare till Björndammens fritidsgård i Partille

Om arbetsplatsen

Partille kommun har idag närmare 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Arbetsuppgifter

I Partille kommun finns 4 fritidsgårdar som främst vänder sig till ungdomar i åldern 13-19 år. Som fritidsledare hos oss på Björndammens fritidsgård möter du upp ungdomar (13-16 år) i deras fritid och på skola, du stödjer och stimulerar till social utveckling. Du inspirerar, entusiasmerar och har ett coachande förhållningssätt som gör att ungdomarna finner sina starka sidor och växer som individer! 

I tjänsten ingår arbete inom LSS-verksamhet i form av LSS-fritids på fritidsgården (40%) med ungdomar 13-20 år med olika grad av funktionsvariation. I LSS-verksamheten arbetar vi med att ge en trygg fritid för kommunens ungdomar med funktionsvariation.

Kvalifikationer

Vi vill att du har fritidsledarutbildning, gärna med inriktning funktionsvariation, eller vad vi bedömer likvärdig kompetens. Du ska ha erfarenhet av tidigare arbete med ungdomar i öppen och sluten verksamhet. Du ska ha ett professionellt förhållningssätt och bemötande. Din människosyn baseras på "allas lika värde" som är ett av kommunens värdeord. Du ser ungdomars styrkor och arbetar utifrån det. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet samt erfarenhet av LSS-arbete. Välkommen med din ansökan!

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontakt

Fackliga företrädare

Dela detta jobb

Vikarierande fritidsledare till Björndammens fritidsgård i Partille

Partille kommun