skoljobb.se

Vikarierande Grundskolelärare mellanstadiet Observatorielundens skola

Ansök nu

Vikarierande Grundskolelärare mellanstadiet Observatorielundens skola

 

Beskrivning

Observatorielundens skola är en kommunal skola med cirka 500 elever, centralt belägen vid Odenplan, Observatorielundens park och Stockholms stadsbibliotek. Skolan startade 2014 och har expanderat varje år sedan dess. 2018 öppnade vi nya och modernt utrustade lokaler för vårt högstadium. Från och med läsåret 20/21 är vi en F-9-skola. Vi har en personalstyrka på ca 80 personer, bestående av lärare, fritidshemspersonal, elevhälsa, serviceavdelning och skolledning.

Observatorielundens skola är stor om man utgår från antal elever och uppdelningen av stadier på fyra adresser vid Odenplan, men liten sett till antalet klasser. Det lilla i det stora präglar skolans kultur och är något vi värnar om. Vi är kvalitetsmedvetna och vill våra elever det absolut bästa. Våra skickliga medarbetare strävar hela tiden efter att eleverna ska ha så goda förutsättningar som möjligt och nå så långt det går. Vi skruvar ständigt på kvaliteten och gör vår yttersta för att utveckla verksamheten och förbättra lärmiljöerna. Vi är välutrustade digitalt och alla elever från årskurs 4 har en digital enhet. Skolans vision: Observatorielundens skola är en skola för alla. Alla elever på Observatorielundens skola ska få en god och likvärdig utbildning. Alla elever ska få möjlighet att nå goda resultat och utveckla sin fulla potential. Alla elever ska behandlas jämlikt och få det stöd de behöver för att lyckas väl.

Läs mer på vår webbplats: www.observatorielundensskola.stockholm.se

Vem söker vi?

Vi behöver en vikarierande lärare till mellanstadiet med undervisning främst i årskurs 4 och 5 i ämnena NO/teknik och matematik. 

Vi är en skola med högt söktryck och drivna medarbetare. Vi står för trygga elever med struktur och ordning i fokus. Vi arbetar digitaliserat i kommunikationen med elever och vårdnadshavare. Vi förväntar oss att alla medarbetare är delaktiga och bidrar med positiv energi och sin kompetens i de olika delarna som ingår i skolan såsom i undervisningen som i möten och olika konferenser med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Det finns goda möjligheter till samarbete med kollegor inom såväl som utanför dina ämnen.

Kvalifikationer

Du ska ha adekvat utbildning för uppdraget med examen och legitimation, främst i NO, teknik och matematik. Erfarenhet krävs. 
Vi söker dig som:
är en trygg, stabil och tydlig ledare
är väl förtrogen med skolans styrdokument
är van vid bedömning och betygssättning och att följa upp utifrån kunskapskraven
har kommunikativ förmåga och är relationsbyggare
håller ordning och reda och skapar fina, strukturerade lärmiljöer
har kunskap och erfarenhet av neuropsykiatriska funktionsnedsättningar
är van att arbeta med lågaffektivt bemötande och kan möta allas olikheter och anpassa undervisningen därefter med extra anpassningar
är kunnig med digitala hjälpmedel och kan använda olika undervisningsmetoder för att skapa ett stimulerande lärande
kan samverka med kollegor, ledning, vårdnadshavare och övriga i skolan.

Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet. Känner du att denna beskrivning passar in på dig så är du välkommen med din ansökan!

 

 

Dela detta jobb

Vikarierande Grundskolelärare mellanstadiet Observatorielundens skola

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen