skoljobb.se

Vikarierande grundskollärare år 1

Ansök nu

Vikarierande grundskollärare år 1

Grundskollärare årskurs 1 Runbacka skolor, vikariat HT19

Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss på Runbacka skolor?

Skolan består av 570 elever från förskoleklass till år 9. Vi har har en stor naturskön skolgård samt nära till naturreservatet Järvafältet. Skolans elever och personal utgår ifrån en stabil värdegrund vilket skapar trygghet och studiero samt goda resultat.

Skolan är Olweuscertifierad, vilket innebär ett strukturerat och kontinuerligt förebyggande mobbningsarbete i alla skolans verksamheter från förskolan till år 9.

De senaste fem åren har skolan utvecklat det pedagogiska arbetet med digital teknik. Runbacka tar kontinuerligt emot studiebesök från olika kommuner i Sverige samt från andra länder, som vill titta på skolans undervisning.

Förutom digital kompetens, lägger vi stor vikt vid idrott- och friluftsliv samt språklig utveckling och moderna språk. Utvecklingen med IKT som ett verktyg är en självklar del av elever och pedagogers dag och du är redo att utveckla och utvecklas med oss i detta.  

Kvalifikationer

För att utföra ditt uppdrag bör du ha behörighet som grundskollärare men även lärarstuderande i slutet av sin utbildning är av intresse. I och med att du kommer att undervisa i ett trelärarsystem så kan olika ämnesbehörigheter vara intressanta.

Du har bra ledaregenskaper och kan skapa goda relationer med elever och föräldrar. Du är intresserad av skolutveckling och av att utveckla din undervisning i samråd med kollegor. Eleverna är alltid i fokus och du strävar efter att förbättra elevresultaten.

Tjänsten innebär arbete i ett 3-lärarsystem tillsammans med två lärarkollegor, där ni undervisar tillsammans i två klasser. Därför förutsätter vi att du ska ha lätt för att samarbeta och en vilja att vara med och utveckla pedagogiska frågor tillsammans med arbetslaget.

På vår enhet arbetar vi aktivt för att stärka elevinflytandet och vi arbetar bl. a. med stationsarbete för att nå alla elever på bästa sätt. Eleverna har iPads och du behöver därför behärska digitala verktyg. På skolan arbetar vi framgångsrikt med digitala verktyg av olika slag och programmerar gärna med eleverna.

Tjänsten är ett heltidsvikariat, där du ska bedriva undervisning i år 1. Vikariatet gäller i första hand under höstterminen samt under januari månad, med eventuell förlängning.

Välkommen med din ansökan som lärare till Runbacka skolor

Dela detta jobb

Vikarierande grundskollärare år 1

Sollentuna kommun