skoljobb.se

Vikarierande grundskollärare mellanstadiet

Regioner
Utgår

2021-11-29

Ansök nu

Vikarierande grundskollärare mellanstadiet

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Johannes skola är en grundskola för år F-6 med ca. 540 elever. Vår internationella karaktär, går som en röd tråd genom vision och värdegrund på vår skola. Hos oss möts många nationaliteter, kulturer och språk. Det engelska språket är särskilt framträdande och en naturlig del av kommunikation och undervisningsspråk.

Skolan är belägen vid Roslagstull, ett stenkast från Hagaparken med dess fantastiska miljö.

Skolbyggnaden är en s.k. palatsskola, byggd 1890 med anrika, vackra lokaler. Skolan är nyrenoverade med ny ventilation, fler toaletter, ny belysning och nya ljudabsorbenter och ytskikt m.m.

Varmt välkommen till oss på Johannes, skolan med internationell karaktär, tvåspråkig inriktning och hög kvalitet på undervisningen!

Läs mer på http://johannesskola.stockholm.se

Här hittar du oss https://www.google.se/maps/place/Johannes+skola/

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig skickliga och positiva grundskollärare som tycker om att arbeta med mellanstadieelever i skolan och som utmanas av och känner tillfredsställelse med att arbeta i arbetslag. Till vårterminen 2022 har vi nu ett ledigt terminsvikariat för en föräldraledig lärare.

Ett inkluderande förhållningssätt till undervisningen, goda kunskaper i engelska och inom digitalisering är meriterande för tjänsterna. Vi har god tillgång till såväl surfplattor som datorer vilka används som kompensatoriska och kompletterande verktyg i undervisningen.

Den utannonserad tjänsten är ett terminsvikariat med ferieanställning.

Kvalifikationer

Du skall vara en legitimerad grundskollärare med behörighet att undervisa i SV och SO på låg- och mellanstadiet. Behörighet även inom MA och NO samt svenska som andraspråk är meriterande. 

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Anställningsform

     Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningens omfattning

     Heltid

Tillträde

     2021-01-10

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     100%

Ort

     Stockholm, Norrmalm

Län

     Stockholms län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2021/6581

Kontakt

  • Fredrik Göthe, 0850844543

Facklig företrädare

  • Hillary Brown, LR, 0761294708

  • Arin Eskandari, Lärarförbundet, 0761293769

Publicerat

     2021-11-15

Sista ansökningsdag

     2021-11-29

Legitimationskrav

     Lärare

Utbildningskrav

     Högskola/universitet

Dela detta jobb

Vikarierande grundskollärare mellanstadiet

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen