skoljobb.se

Vikarierande klasslärare ref nr 18/141

Ansök nu

Vikarierande klasslärare ref nr 18/141

Smedjebacken är en trevlig kommun i södra Dalarna, med bra kombination av trivsamt småstadsliv, storslagen natur, aktivt föreningsliv, ett rikt kulturliv och starten för Strömsholms kanal. En tillväxtkommun med små och stora företag med goda förutsättningar då vi ligger i ett strategiskt bra läge mellan Västerås och Falun/Borlänge.  Sedan länge arbetar vi med en ekologisk inriktning. Smedjebacken är närhet, vatten och utveckling, en kommun för alla. 

I norra delen av Smedjebackens kommun ligger Morgårdshammar. Här finns Vinsboskolan år F-6.  Området runt skolan erbjuder lek- och vandringsvänlig skog med bäckar för vattenlek. Skolan är nära granne till lantdjur.Höstterminen 2017 har skolan ca 190 elever.På promenadavstånd finns vattendrag och Hagvallen som erbjuder friidrottsaktiviteter under den varma årstiden och skridsko och skidåkning under vintern.
 
Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringsprocessen. 

Läs mer om oss på smedjebacken.se

All rekrytering sker digitalt och via vår externa länk till rekryteringssystemet Webcruiter.

Vid problem av registerting av CV var god kontakta Webcruiter kundservice. 

Arbetsuppgifter
Vikarierande klasslärare i mellanstadiet, med början kring påsk.

Du kommer som lärare att ha ansvar för att skapa en lärmiljö som är både positiv och kreativ, där elevernas nyfikenhet väcks och deras lust att lära stärks. Tillsammans med din kollegor bidrar du till helheten kring eleverna, både genom elevhälsoarbete och studier. Du följer upp elevens utveckling i nära samarbete med kollegor, elevhälsa och hemmet.

Du kommer att ingå i ett öppet och dynamiskt arbetslag F-6 som kännetecknas av det kollegiala lärandet    

Kvalifikationer
Behörig grundskolelärare F-6

Personliga egenskaper

Du är en lärare som har god samarbetsförmåga. Förmåga att se utanför ramarna. Vågar ta egna initiativ inom arbetslaget. Vara drivande för utveckling inom skolans värld.
Du ser eleven som en individ i kollektivet. Har förmåga att möta eleven på elevens nivå

Vi erbjuder
Vi vill kunna erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina medarbetare. Och eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till våra nyanställda som erbjuds en tillsvidareanställning. Vi vill ha en frisk personal som är aktiva och därför tror vi att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare helt enkelt.

Möjlighet att fylla upp till heltid inom kommunen finns.

Kontaktinformation
Mikaela Gustafsson, Lärarförbundet, 0240-66 02 68

Susanne Trygg-Dicksen, LR, 0240-66 02 40

Helene Nordström, Rektor, 0240-66 02 09

Arbetsplats
Högstensgatan 17

777 50 Smedjebacken

Dela detta jobb

Vikarierande klasslärare ref nr 18/141

Smedjebackens kommun