skoljobb.se

Vikarierande lågstadielärare till Malmaskolan

Ansök nu

Vikarierande lågstadielärare till Malmaskolan

Om jobbet

Nu söker vi en lågstadielärare till Malmaskolan i Kolsva, gärna med SO-inriktning.

Välkommen till oss i Kolsva! Vårt skolområde präglas av trivsel, trygghet och goda resultat vilket ger tydligt avtryck i det dagliga arbetet och elevernas och personalens utvärderingar.

Inom området finns två grundskolenheter, Malmaskolan och Odensvi skola, samt fyra fritidshemsavdelningar och Kolsvas ungdomsgård. Skolområdet omfattar ca 655 elever i grundskolan, varav 55 i Odensvi skola, 200 fritidshemsbarn och ca 110 anställda. Skolområdets fritidshem och ungdomsgård är integrerade i skolan, tillsammans skapar vi ett starkt sammanhang kring varje barn och tonåring!

Vi är Sveriges första skolor som är kvalitetscertifierade enligt ISO-standard, ett arbete som vi gjort tillsammans och är stolta över. Det ger oss tydliga rutiner i arbetet.

En annan av våra styrkor är vårt arbete kring elever i behov av särskilt stöd. Vi tar regelbundet emot studiebesök från kommuner och skolor runt om i hela landet, som vill inspireras till fortsatt skolutveckling. Du får del av en fulltalig och väl fungerande Elevhälsa!

Vi söker nu en lärare till lågstadiet, gärna med SO-inriktning.

I ditt pedagogiska arbete bygger du goda relationer till elever och samarbetar med andra undervisande lärare, elevhälsa och vårdnadshavare. Du har struktur när du arbetar och är kommunikativ i tal och skrift.

Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor?

Välkommen att kontakta:

Rektor Johan Hallberg, 0221-256 95

Rektor Gun-Marie Persson, 0221-256 99

Fackliga kontaktpersoner:

Lärarförbundet Anders Sandbom, 0221-258 48

Lärarnas Riksförbund Per Norin, 0221-258 49

Varaktighet

Vikariat läsåret 2020/2021

Vår kommun

Köping ligger i Västra Mälardalen mellan Örebro, Västerås och Eskilstuna. Med våra 26 000 invånare är vi en lagom stor kommun där nära samarbeten blir möjliga. Att arbeta i kommunen är betydelsefullt och gör direkt skillnad i köpingsbornas vardag.

Köpings kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?

Skolvägen 2

73110 KOLSVA

Dela detta jobb

Vikarierande lågstadielärare till Malmaskolan

Köpings kommun