skoljobb.se

logga

Vikarierande lärare i idrott och hälsa på Vegalyckan F-3

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-11-29

Ansök nu

Vikarierande lärare i idrott och hälsa på Vegalyckan F-3

Barn- och skolförvaltningen

 

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

 

Om oss

Vegalyckan är en F-3 skola med cirka 230 elever. Skolan ligger naturskönt i vacker parkmiljö i södra Lund. Vegalyckan har ett professionellt och vetenskapligt förhållningssätt till kunskap. Skolans pedagoger arbetar aktivt med kollegialt lärande, inkluderande arbetssätt, tillgänglig lärmiljö och anpassningar som höjer elevernas måluppfyllelse. Ett språkutvecklande arbetssätt, likvärdig bedömning och digital lärmiljö präglar undervisningen.

På Vegalyckan finns två pedagoghundar med pedagoghundsförare. Pedagoghundarna fungerar som pedagogiska verktyg och används både som anpassning till elever i behov av särskilt stöd och som en del i likabehandlingsarbetet.

Vegalyckans fritidshem har pedagogisk personal med hög behörighet. Pedagogerna ger varje elev möjlighet att utveckla sin självständighet, liksom utrymme för tankar och funderingar kring en meningsfull fritid. Till Vegalyckan hör också tre grundsärskolegrupper, en på Vegalyckan, en på Järnåkraskolan samt en grupp på Lilla Skolan med totalt ca 25 elever. Eleverna läser både ämnen och ämnesområden.
 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta i ett positivt, kreativt och utmanande gäng där skolutveckling ingår som naturlig del enligt Lgr11 och kollagen.

I arbetsuppgifterna ingår att planera, genomföra och utvärdera undervisningen i idrott och hälsa. Vi förutsätter att du ser eleverna i ett helhetsperspektiv och att du har ett positivt förhållningssätt gentemot elever, föräldrar och kollegor. Din positiva grundsyn på elevers olika förmågor gör att du är lyhörd för och intresserad av deras tankar och intressen och använder detta som utgångspunkt i undervisningen. En viktig del i arbetet är också att uppmärksamma utvecklingsbehov och vara drivande i utvecklingen mot våra gemensamma mål. Även arbete på fritids kan komma att ingå i tjänsten.

 

Vi söker dig som

Vi söker dig som har erfarenhet av undervisning i idrott och hälsa för yngre åldrar. Lärarlegitimation är meriterande. Likaså erfarenhet av att arbeta i särskolan.

Som person är du flexibel, ansvarstagande och du tycker om att ständigt utvecklas och prova nya arbetssätt. Vi förutsätter att du är en engagerad pedagog som alltid har eleven i fokus och som varje dag vill göra skillnad och skapa ett mervärde för de elever vi tillsammans ansvarar för. Att vara en god förebild och en god pedagogisk ledare är något vi sätter stort värde på. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och förmågan att ta ett eget ansvar.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

 

Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader

Omfattning: Deltid

Lön: Månadslön

Tillträde: 2021.01.11

Sista datum: 2021-06-20

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-11-29

Referensnummer

2020/1017

Kontaktperson(er)

jeanette willby, 046 359 7224

 

Dela detta jobb

logga
Vikarierande lärare i idrott och hälsa på Vegalyckan F-3

Lunds kommun - Barn- och skolförvaltningen