skoljobb.se

Vikarierande lärare till Akalla grundskola

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-04-21

Ansök nu

Vikarierande lärare till Akalla grundskola

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

  • Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
  • Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
  • Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
  • Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

Arbetsplatsbeskrivning
Akalla Grundskola är en kommunal F-9 skola med ca 520 elever och 100 medarbetare. Grundskolan är två parallellig och arbetar i stor utsträckning med ett trelärarsystem i åk F-3. Det innebär att det är tre lärare som ansvarar för två klasser. Skolan är belägen i nära anslutning till kommunikationer. I skolans närhet finns stora grönområden och även Akalla by (historisk plats) som nyttjas både på skoltid och på fritidstid. Akalla grundskola är en mångkulturell skola vilket gör det till en spännande arbetsplats. Skolan satsar även på IKT i undervisningen och har 1:1 gällande iPads på hela skolan. I förskoleklass arbetar vi med ASL (Att skriva sig till läsning). Läs mer på http://akallagrundskola.stockholm.se/

Arbetsbeskrivning
Vi söker en legitimerad lärare till år 3 med behörighet i flera ämnen, gärna sv/ma/no/so och engelska. Det är sedvanliga arbetsuppgifter som lärare och mentor. Vi försöker även att ha högre personaltäthet som innebär att man är tre lärare per årskurs i skolåren F-3 som även innebär en utmaning att använda sig av resurserna på bästa sätt. Uppdraget är ett vikariat under höstterminen. Vikariatet kan komma att förlängas.

Kvalifikationer
Vi vill att du som söker har en god samarbetsförmåga eftersom du har en viktig roll som medlem i arbetslaget. Du är tydlig i din kommunikation, säkerställer att ditt budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Du leder och organiserar arbetet så att en trygg lärandemiljö skapas där elever görs delaktiga i sitt lärande. Väl medveten om de gemensamt uppsatta målen värdesätter du kvalitet i ditt arbete.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Du som är nyexaminerad lärare och som inte har fått ut sin legitimation är också välkommen att söka!

Dela detta jobb

Vikarierande lärare till Akalla grundskola

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen