skoljobb.se

Vikarierande Lärare till år 1 på Akalla Grundskola

Ansök nu

Vikarierande Lärare till år 1 på Akalla Grundskola

 

Arbetsplatsbeskrivning

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare: • Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov. • Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas. • Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande. • Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen. Akalla Grundskola är en kommunal F-9 skola med ca 500 elever och 100 medarbetare. Grundskolan är två parallellig och arbetar i stor utsträckning med ett trelärarsystem i år 1-6. Det innebär att det är tre lärare som ansvarar för två klasser. Skolan är belägen i nära anslutning till kommunikationer. I skolans närhet finns stora grönområden och även Akalla by (historisk plats) som nyttjas både på skoltid och på fritidstid. Akalla grundskola är en mångkulturell skola vilket gör det till en spännande arbetsplats. Skolan satsar även på IKT i undervisningen och har 1:1 gällande iPads på hela skolan. I förskoleklass arbetar vi med ASL (Att skriva sig till läsning). Läs mer på http://akallagrundskola.stockholm.se/ Här hittar du oss http://akallagrundskola.stockholm.se/kontakta-oss

Arbetsbeskrivning

Vi söker en legitimerad lärare till år 1 med behörighet i flera ämnen, gärna sv/ma/no/so och engelska. Det är sedvanliga arbetsuppgifter som lärare och mentor. Vi försöker även att ha högre personaltäthet som innebär att man är tre lärare per årskurs i skolåren F-3 som även innebär en utmaning att använda sig av resurserna på bästa sätt. Uppdraget är ett vikariat under vårterminen 2020. Vikariatet kan komma att förlängas.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare, behörig för årskurserna f-3 och med ämnesinriktning Sv/ma/no/so och engelska. Vi ser gärna att du har ytterligare ämnen in din lärarlegitimation. Om du har SVA kompetens så är det meriterande. Vi ställer höga krav på din samarbetsförmåga eftersom du har en viktig roll som medlem i arbetslaget. Du som är nyexaminerad lärare och som inte har fått ut sin legitimation är också välkommen att söka vikariatet. 

Övrigt

Dela detta jobb

Vikarierande Lärare till år 1 på Akalla Grundskola

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen