skoljobb.se

Välkommen till oss på Väsby skola - "En färgstark skola för alla"

Väsby skola är en kommunal F-9-skola med ca 780 elever i centrala Upplands Väsby, nära till både pendeltågsstation och Väsby centrum. Vi har profilklasser i science, musik och bild/idrott och hälsa från åk 4-9. Skolan är digitalt välrustad  samt har eget bibliotek.
 
Vi söker nu en vikarierande speciallärare för våra yngre elever på skolan åk 1 - 3. Vikariatet gäller under vårterminen 2019.
 
Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att ingå i skolans arbetslag Spec. Uppdraget som speciallärare kommer att vara riktat mot och för skolans åk 1 - 3. Du kommer att samarbeta/samverka med övriga speciallärare/specialpedagog på skolan samt ingå i skolans elevhälsoteam.
 
Du har en viktig funktion att bistå med att:  
• identifiera, analysera och medverka i förebyggande arbete och med att undanröja hinder i olika lärmiljöer   
• vara en kvalificerad samtalspartner och rådgivare i frågor som rör språk-, skriv- och läsutveckling och matematikutveckling.  
• självständigt genomföra uppföljning och utvärdering    
• planera och genomföra pedagogiska insatser i undervisningen  
 
Vem är du?  
Du är en glad, positiv och kreativ person som vill bidra med dina specialpedagogiska  kunskaper och kompetens till Väsby skola. Vi ser gärna att du är utbildad speciallärare. Du får vara med och utveckla pedagogiken i ett kollegialt sammanhang och samtidigt ta egna initiativ.

Vikarierande speciallärare Väsby skola

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-16

Ansök nu

Dela detta jobb