skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Beskrivning
Snösätraskolan är en F-6 skola med drygt 300 elever och ca 70 personal, som ligger trivsamt beläget i naturnära omgivningar på Snösätrahöjden i Rågsved. Vi är en tvåparallellig verksamhet med fritidshem i egen regi för åk F-3. Våra elever i åk 4-6 som går på fritidsklubbsverksamhet gör det på Rågsveds ungdomsgård. Vi som jobbar här är engagerade och vill göra skillnad för våra elever. Just nu är skolan inne i en utvecklingsperiod och vi som arbetar här söker och finner lösningar när det krävs. Vi söker nya arbetssätt för att få elevens hela skoldag att fungera mer optimalt och vi har kommit en bra bit på väg. Om ett år kommer skolan att börja om ombyggnadsperiod, vilket om några år innebär att vi kommer att ha en fantastiskt fin skola. Nu söker vi förstärkning till vårt team!
 

Arbetsuppgifter
I tjänsten har du främst två uppdrag; vikariesamordnare och lärare på skolan där behovet för dagen finns. Det ingår givetvis också diverse enklare administrativt arbete knutet till en skolexpedition. 

Vikariesamordnare
Som vikariesamordnare ansvarar du för hela Snösätraskolan F-6 och skolans fritidsverksamheters vikariebehov. Du startar din arbetsdag 06:30 med att på morgonen lyssna av skolans sjukanmälningstelefon för att få en översikt gällande vikariebehov. Du fortsätter sedan att lösa skolans behov med vikarier, där du själv ingår, och vid behov kontaktar du externa vikarier.

Lärarvikarie
Som lärarvikarie på en F-6 skola har du möjlighet att undervisa i flera stadier och ämnen, samt att vara en del av barnens utveckling på fritidshemmen. Oftast finns det en färdig lektionsplanering som du följer, men ibland är förutsättningarna annorlunda och då är det bra att vara kreativ och duktig på att snabbt hitta alternativa lösningar.

En central del av rollen handlar om att hantera relationer med elever, lärare och föräldrar genom att lyssna, fråga, sätta gränser och uppmuntra. Uppdraget handlar såklart alltid om att vara en vuxen förebild.

Kvalifikationer
Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av pedagogisk verksamhet i skolmiljö.
I rollen som vikariesamordnare krävs att du kan ta initiativ, är organiserad och lösningsfokuserad.
Ett holistiskt synsätt där du alltid ser hela skolans bästa.
Som person är du lyhörd och har en god samarbetsförmåga med elever, föräldrar och kollegor. Du har en hög tilltro till barns kompetens och kan möta varje individ och grupp med respekt.
Du har förmågan att alltid se till barnens bästa!
Meriterande

Högskoleutbildning med pedagogisk inriktning.

Villkor
Semstertjänst med 80-100 % omfattning.

Övrigt
Skicka gärna in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid/Deltid
Tillträde    Enligt övernkommelse
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    80-100 %
Referensnummer    2019/3162

Kontakt    
Eric Entrena, 08-508 49 216
Utbildningskrav    Högskola/universitet
Gymnasium

Vikariesamordnare och fast vikarie till Snösätraskolan 80-100%

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-07

Ansök nu

Dela detta jobb