skoljobb.se

Vikariesamordnare och vikarie

Ansök nu

Vikariesamordnare och vikarie

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Beskrivning

Observatorielundens skola är en kommunal F-9 skola med cirka 530 elever, centralt belägen vid Odenplan, Observatorielundens park och Stockholms stadsbibliotek. Vi har en personalstyrka på ca 70 personer, bestående av lärare, fritidshemspersonal, elevhälsa, serviceavdelning och skolledning.

Observatorielundens skola är stor om man utgår från antal elever och uppdelningen av stadier på fyra adresser vid Odenplan, men liten sett till antalet klasser. Det lilla i det stora präglar skolans kultur och är något vi värnar om. Vi är kvalitetsmedvetna och vill våra elever det absolut bästa. Våra skickliga medarbetare strävar hela tiden efter att eleverna ska ha så goda förutsättningar som möjligt och nå så långt det går. Vi skruvar ständigt på kvaliteten och gör vår yttersta för att utveckla verksamheten och förbättra lärmiljöerna. Vi är välutrustade digitalt och alla elever från årskurs 4 har en digital enhet. Skolans vision: Observatorielundens skola är en skola för alla. Alla elever på Observatorielundens skola ska få en god och likvärdig utbildning. Alla elever ska få möjlighet att nå goda resultat och utveckla sin fulla potential. Alla elever ska behandlas jämlikt och få det stöd de behöver för att lyckas väl.      

Arbetsuppgifter

Vi söker en serviceinriktad vikariesamordnare till skolan som även kan vikariera som lärare/fritids i våra årskurser. Dina arbetstider kommer att vara mellan kl 07.00-15.30. Du kommer att hantera frånvaro av personal tillsammans med skolans arbetslagsledare. Du kommer lyssna av skolans frånvarotelefon, registrera personalfrånvaro i skolans system, boka vikarier och själv gå in som vikarie där det behövs. Det kan även tillkomma enklare administrativa sysslor. 

Kvalifikationer

Du ska ha erfarenhet från arbete i kommunal skola. Gymnasieutbildning krävs och högskoleutbildning är meriterande. Det är meriterande om du har vana av BER, Agresso, LISA och Skolplattformen. Det är även meriterande om du har haft någon form av samordnarfunktion tidigare.

Du ska både kunna arbeta självständigt och samverka med arbetskamrater. Du ska vara flexibel, lösningsinriktad och stresstålig. Du behöver vara van vid digitala verktyg och känna dig bekväm med dess användningsområden och hantering. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Anställningsform

     Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningens omfattning

     Heltid

Tillträde

     Enligt överenskommelse

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     100 %

Ort

     Stockholm

Län

     Stockholms län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2021/6880

Kontakt

  • Linda Ahlström, 0850834004

Facklig företrädare

  • Sharmarke Omar Muhumed, Kommunal , 076–1234095

Publicerat

     2021-11-22

Sista ansökningsdag

     2021-12-06

Utbildningskrav

     Gymnasium

Dela detta jobb

Vikariesamordnare och vikarie

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen