skoljobb.se

Viksjöskolan söker lärare i idrott och engelska åk 6-9

Regioner
Utgår

2018-12-19

Ansök nu

Viksjöskolan söker lärare i idrott och engelska åk 6-9

Viksjöskolan är en kommunal 6 9 skola med ca 740 elever. På vår skola finns goda resurser som t ex speciallärare, specialpedagog, socialpedagoger, skolpsykolog, kurator, skolsköterska, studie och yrkesvägledare, IT-pedagog och IT-tekniker.

Som nyanställd på Viksjöskolan får du en mentor under ditt första läsår. Du får också många kollegor som samarbetar och utmanar tillsammans. Du får dessutom löpande fortbildning under året.

I skolan finns traditioner som vi haft i många år, t ex uppskattade luciakonserter, julspex och festliga elevavslutningar. Viksjöskolan har ett eget tillagningskök och vi serverar dagligen tre rätter samt rikligt med grönsaker av olika slag.

Viksjöskolans vision är: Vi är framtiden! Vår skola är en kreativ arbetsplats, där kolleger och klassrum inbjuder till att låta såväl elever som lärare pröva nytt och upptäcka tillsammans.

Vi har både en stor sporthall samt naturområden inpå knuten som gör det lätt för idrottslärare att låta eleverna träna på alla förmågor inom idrott.

På Viksjöskolan har vi ett kollegium som samarbetar och utmanar tillsammans och du får flera ämneskollegor att samarbeta med.

ARBETSUPPGIFTER
En av våra lärare i idrott och engelska ska vara föräldraledig från januari och vi söker därför en vikarie. I tjänsten ingår också mentorsskap för en klass tillsammans med en medmentor. All personal deltar också i skolans utvecklingsarbete i vårt arbete mot vår vision och målbild.

KVALIFIKATIONER
Vi arbetar i arbetslag och söker dig som har lätt för att samarbeta och tycker att det är viktigt att samarbeta och utvecklas med andra utifrån skolan visionsarbete. Du behöver också ha goda kunskaper i svenska. I våra klassrum har vi SMART-boards och alla elever har tillgång till varsin iPad, så du bör ha intresse och vana av att arbeta med datorer och/eller iPad

ÖVRIGT
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Viksjöskolan söker lärare i idrott och engelska åk 6-9

Järfälla kommun