skoljobb.se

Viksjöskolan söker musiklärare åk 6-9

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-14

Ansök nu

Viksjöskolan söker musiklärare åk 6-9

Viksjöskolan är en kommunal 6 – 9 skola med ca 740 elever. På vår skola finns goda resurser som t ex speciallärare, specialpedagog, socialpedagoger, skolpsykolog, kurator, skolsköterska, studie och yrkesvägledare, IT-pedagog och IT-tekniker.

Som nyanställd på Viksjöskolan får du en mentor under ditt första läsår. Du får också många kollegor som samarbetar och utmanar tillsammans. Du får dessutom löpande fortbildning under året.

I skolan finns traditioner som vi haft i många år, t ex uppskattade luciakonserter, julspex och festliga elevavslutningar. Viksjöskolan har ett eget tillagningskök och vi serverar dagligen tre rätter samt rikligt med grönsaker av olika slag.

Viksjöskolan Vi är framtiden! Vår skola är en kreativ arbetsplats, där kolleger och klassrum inbjuder till att låta såväl elever som lärare pröva nytt och upptäcka tillsammans. Musiken har en stor plats på skolan då eleverna kan välja extra elevens val i form av musikverkstad med lektioner varje vecka och föreställningar för skolan en gång per termin. Vi har också en skolkör samt elevernas luciatåg och avslutningsshow som håller en mycket hög nivå.

På Viksjöskolan har vi ett kollegium som samarbetar och utmanar tillsammans och du får flera ämneskollegor att samarbeta med.

ARBETSUPPGIFTER
Som musiklärare hos oss arbetar du i ett team med flera andra musiklärare och ni planerar och utvärderar undervisningen gemensamt. Vi har mindre grupper i musik i åk 6-9. I tjänsten ingår också att vara med i organisationen av skolans luciatåg och vår avslutningsshow med eleverna samt att ha grupper i den extra musikundervisningen, Musikverkstad, som är ett utökat elevens val för intresserade elever. I tjänsten ingår också mentorsskap för en klass tillsammans med en medmentor. All personal deltar också i skolans utvecklingsarbete i vårt arbete mot vår vision och målbild.

KVALIFIKATIONER
Kunskaper om digitala verktyg behövs då vi arbetar med iPads som ett pedagogiskt verktyg i alla årskurser. Vi ser gärna att du har vana vid att leda större grupper i körsång och gärna behörig även i ytterligare ett eller flera andra ämnen.

ÖVRIGT
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Viksjöskolan söker musiklärare åk 6-9

Järfälla kommun