skoljobb.se

Viksjöskolan söker speciallärare/specialpedagog

Regioner
Utgår

2018-10-21

Ansök nu

Viksjöskolan söker speciallärare/specialpedagog

Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen ”Järfälla för alla framåt”. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Viksjöskolan är en kommunal 6 – 9 skola med ca 740 elever. På vår skola finns goda resurser som t ex speciallärare, specialpedagog, socialpedagoger, skolpsykolog, kurator, skolsköterska, studie och yrkesvägledare, IT-pedagog och IT-tekniker.

Som nyanställd på Viksjöskolan får du en mentor under ditt första läsår. Du får också många kollegor som samarbetar och utmanar tillsammans. Du får dessutom löpande fortbildning under året.

Viksjöskolan har ett eget tillagningskök med mat som uppskattas av både elever och personal och vi serverar dagligen tre rätter samt rikligt med grönsaker av olika slag.

Vår skola är en kreativ arbetsplats, där kolleger och klassrum inbjuder till att låta såväl elever som lärare pröva nytt och upptäcka tillsammans. Vi arbetar utifrån vår vision "Vi är framtiden".

ARBETSUPPGIFTER
Vi behöver förstärka vårt team med en speciallärare/specialpedagog och söker dig som är genuint intresserad av barns lärande. I ditt arbete kommer du att arbeta direkt med elever som behöver extra stöttning, men också göra observationer och handleda vuxna. Vi har ett inkluderande arbetssätt där du blir ett viktigt stöd för pedagogerna. Tillsammans med speciallärarteamet har du ansvar för att samordna stödet för elever och grupper i behov av extra stöd.

KVALIFIKATIONER
Du är uppdaterad kring det senaste inom specialpedagogiken och har lätt för att samarbeta och kommunicera med såväl elever, pedagoger som vårdnadshavare. Du har också erfarenhet och goda kunskaper om olika kartläggningar och utredningar, samt om anpassningar och särskilt stöd.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Viksjöskolan söker speciallärare/specialpedagog

Järfälla kommun