skoljobb.se

Vill du arbeta som timvikarie inom förskola?

Företag Härryda kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-10

Ansök nu

Vill du arbeta som timvikarie inom förskola?

Härryda kommun består av orterna Mölnlycke, Landvetter, Härryda, Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Till centralorten Mölnlycke är det tio minuters bilfärd alt. 15 minuters bussfärd från centrala Göteborg. Kommunen har ca 37 500 invånare. Närheten till både natur och storstad lockar många att bosätta sig här. Landvetter flygplats ligger mitt i kommunen. I den kommunala förvaltningen arbetar ca 2 800 personer. Kommunen har stor inflyttning av barnfamiljer och är en barnvänlig och expansiv del av Göteborgsregionen.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du arbeta som timvikarie inom förskola?
- Brinner du för att arbeta med barn?
- Vill du ha ett utvecklande och ansvarsfullt arbete under en period?
- Vill du få värdefull erfarenhet inför ditt framtida yrkesliv?

Då är du rätt person för oss och har möjlighet att söka arbete som timvikarie i förskoleverksamheten i Härryda kommun. Vi ser gärna sökande som kan ställa upp med kort varsel även om du får en bokning från oss tidigt på morgonen. Som timvikarie hamnar du mitt i verksamheten så det förutsätts att du är flexibel och snabbt kan sätta dig in i olika rutiner. Du får möjlighet att arbeta på flera av våra förskolor under kortare eller längre uppdrag. Du ska ha fyllt 18 år.

Hos oss på förskoleverksamheten har vi ett hundratal timvikarier, alla med sin unika personlighet och erfarenhet. En sak har de gemensamt; viljan och engagemanget för att arbeta tillsammans med barn.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har intresse av att arbeta med barn, tar ansvar, har stor social kompetens och har god samarbetsförmåga.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Följande underlag medtas vid ett personligt möte:
- Registerutdraget från Rikspolisstyrelsen i original. Du kan erbjudas arbete först när vi har ett aktuellt registerutdrag från dig. Observera att ett utdrag är giltigt i ett år. Detta kan beställas via följande länk:
https://polisen.se/Global/www%20och%20Intrapolis/Blanketter/Registerutdrag/PM-442-5-forskoleverksamhet.pdf
- Namn på och kontaktuppgifter till minst två referenser. ID-handling
- Uppgifter/intyg om tidigare anställningar

Vi behandlar alla ansökningar löpande och rekryterar utifrån hur väl vi kan möta verksamheternas vikariebehov.

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Vill du arbeta som timvikarie inom förskola?

Härryda kommun