skoljobb.se

logo

Vill du jobba som timvikarie i förskolor och skolor?

Ansök nu

Vill du jobba som timvikarie i förskolor och skolor?

Om arbetsplatsen

Som vikarie inom förskola och skola får du ett roligt och omväxlande arbete där du får göra skillnad i barnens vardag. Tillsammans skapar ni minnen och värdefulla erfarenheter som ni bär med er resten av livet!

Du blir en viktig del för att ge barnen en trygg och stimulerande miljö samt stötta ordinarie personal i deras dagliga arbete. Tillsammans stödjer ni barnen i deras utveckling och bedriver pedagogiskt arbete enligt läroplanen.

Arbetsuppgifter

Att vara timvikarie innebär
• att oftast arbeta på korta vikariat
• att arbeta med barn på flera olika arbetsplatser
• att du ersätter ordinarie personal vid frånvaro
• att din arbetstid är enligt överenskommelse utifrån verksamhetens behov och dina önskemål

Vi använder ett webbaserat program som heter Time Care Pool för att boka vikarier. Det betyder att vi kommer att skicka jobbförfrågningar via SMS. Du som är vikarie styr smidigt själv via en personlig kalender vilka dagar och tider du är intresserad av att arbeta. Därför behöver du tillgång till mobiltelefon för att vi ska kunna erbjuda dig arbete.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som har ett stort intresse och engagemang för pedagogiskt arbete med barn. Vi ser helst att du har pedagogisk erfarenhet och/eller läser en pedagogisk utbildning.
Du har ett positivt förhållningssätt och ett trevligt bemötande, är ansvarsfull och trivs med att träffa nya personer. Det är viktigt med en god samarbetsförmåga eftersom du kommer att komma i kontakt med flera olika personalgrupper. Vi söker dig som är flexibel då arbetsplatsen för dagen och arbetsuppgifterna kan variera. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett önskemål.

I enlighet med skollagen krävs utdrag ur belastningsregistret. Du beställer utdraget genom att fylla i en blankett på polisens webbplats.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2023-07-31

Efter överenskommelse
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   23/26

Lön

Löneform: Timlön.

Anställning

5

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.

Dela detta jobb

logo
Vill du jobba som timvikarie i förskolor och skolor?

Vaggeryds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen