skoljobb.se

Raoul Wallenbergskolorna (RWS) är en friskolekoncern under stark utveckling. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och föräldrar en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium. Vår vision är ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige” och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhällsutvecklingen, både lokalt och nationellt. RWS har en klar värdegrund och vi inspireras av Raoul Wallenberg och hans gärning. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vi arbetar dagligdags för att dessa ledord ska genomsyra allt som sker i våra skolor. Inom RWS ”brinner vi för att göra positiv skillnad för varje enskilt barn och elev” (vår mission). Våra skolor ska därför ge alla barn och elever, även de med särskilda behov, bästa tänkbara start i livet, både kunskapsmässigt och karaktärsmässigt.

RWS består idag av sju förskolor och fem grundskolor i Bromma, Ekerö, Haninge, Mariehäll, Skokloster, Skövde, Solna och Uppsala. Med vårt utvecklingsarbete strävar vi efter att skapa framstående verksamheter. Målet är givetvis att på bästa tänkbara sätt rusta våra barn och unga för framtiden. För oss är det en framgång för lärandet att inkludera fysisk aktivitet i verksamheten.

Raoul Wallenbergskolan Uppsala är en grundskola för årskurserna 6-9 med ca 250 elever och 25 medarbetare. Vår skola är belägen i hjärtat av Uppsala på Kungsgatan 18.

Vem är du?

Vi söker en person som är behörig i eller har erfarenhet av att undervisa i matematik på högstadiet. Du, liksom vi, brinner för att göra positiv skillnad för olika typer av elever – både de som är i behov av särskilt stöd och de som behöver stora utmaningar. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du är en person som från djupet av ditt hjärta brinner för att ge ungdomar en god start i livet. Du har förmågan att snabbt få bra kontakt med andra.

Du ser dig själv som en viktig del i arbetet för att skapa goda förutsättningar för elevernas lärande. Tillsammans med de övriga pedagogerna i skolan medverkar du till att eleven får en positiv och meningsfull skoldag där kunskapsutveckling och social träning är i fokus. Eleverna har tillgång till Chromebooks och vi arbetar aktivt med vår lärplattform – Canvas.

Tjänsten som är på 80% är ett vikariat på 1 månad med möjlighet till förlängning. Tillträdesdatum omgående eller enligt överenskommelse.

Låter det som ett spännande uppdrag, som passar dig? Läs mer om oss på: www.raoulwallenbergskolan.se

Ansökan
Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga personligt brev och ditt CV. Skicka din ansökan så snart som möjligt då intervjuer kommer genomföras löpande. Sista ansökningsdag är 28 februari.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Christer Fernqvist, 0707789664, christer.fernqvist@raoulwallenbergskolan.se.

För att arbeta inom skola krävs ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister. Du beställer blanketten på följande länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Vill du undervisa i matematik på RWS Uppsala?

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-02-28

Ansök nu

Dela detta jobb