skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

I våra skolor och på våra fritidshem ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa medarbetarna. Därför ska all vår personal i fritidshemmet:

  • Planera, genomföra och utvärdera verksamheten med utgångspunkt från nationella mål och riktlinjer.
  • Tillämpa en variation av arbetssätt, uttrycksformer och lärmiljöer.
  • Erbjuda en meningsfull fritid som utgår ifrån elevernas behov, intressen och erfarenheter.
  • Inta ett demokratiskt och empatiskt förhållningsätt. Där god omsorg kombinerat med undervisning, tillsammans stimulerar elevens utveckling och lärande.

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och bygga upp en ny skola? Hjorthagens skola är en F-6 skola med cirka 300 elever. Skolan växer konstant i samband med att det flyttar in mer folk i Norra Djurgårdsstaden. Våren 2017 började byggandet av Bobergsskolan i norra Djurgårdsstaden. När den står klar hösten 2019 kommer båda skolorna tillhöra ett rektorsområde. Bobergsskolan byggs som en ny modern skola där cirka 900 elever kommer gå. Tills Bobergsskolan är klar har vi paviljonger på Hjorthagens skolas skolgård. Vill du vara med och bygga upp en ny, modern skola och organisation är detta en arbetsplats för dig.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en barnskötare till fritidshemmet som vill ta ett stort ansvar i utvecklandet av att skapa ett fritids i särklass. Tillsammans med nuvarande personal ska du utveckla, organisera och driva små som stora projekt inom fritidshemmet och i samverkan med skolan. 
 
Kvalifikationer

Vi söker dig barnskötare som har minst 2 års erfarenhet av arbete inom fritidshemmet och i samverkan. Har du varit inriktad på idrott är det meriterande.

Vi söker en person som tillsammans med oss arbetar för att alla elever ska utvecklas hela skoldagen. Engagemang är vårt nyckelord och något vi vill att du delar med oss. Som pedagog ska du ha arbetat med att utveckla delar av fritidshemmet. Du ska vara väl insatt i styrdokumenten och kan vara ett stöd i att utveckla skolans pedagogiska arbete. Meriterande är om du arbetat eller haft extra ansvar för uteverksamhet där rörelse och lekar varit i fokus. Du ska ha arbetat med åldrarna F-3, där arbete i åldersblandade grupper är meriterande. Vi vill att du, precis som oss, ser fram emot att bygga upp en ny skola tillsammans. Du är van att arbeta i grupp och anpassar dig väl till olika situationer och människor. Vi är mitt i en stor förändringsprocess och letar efter någon som vill vara med på vår resa.

Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Januari 2019
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hjorthagen / Norra Djurgårdsstaden
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7122
Kontakt
  • Filip Palm, 076-1232602
Publicerat 2018-11-07
Sista ansökningsdag 2018-11-21
Utbildningskrav Gymnasium

Vill du vara med och bygga upp en ny skola? Vi söker barnskötare.

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-21

Ansök nu

Dela detta jobb