skoljobb.se

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Vinsta grundskola består av två enheter, Östra och Västra och ligger i Vällingby i västra Stockholm. Skolan är en kommunal F-9 skola med ca 1100 elever fördelade med årskurserna F-5 på Östra och 4-9 på Västra. Vi är organisatoriskt indelade i stadier vilka leds av biträdande rektorer. Skolan har hälsa och digitalisering som två fokusområden sedan några år tillbaka. Dessa är under ständig utveckling för att på bästa sätt bidra till en ökad måluppfyllelse. Är du en person som är strukturerad, relationsfokuserad och älskar ditt jobb, då är du helt rätt person för oss och vi för dig! Vinsta grundskola är lätt att ta sig till både med bil och kollektivt och ligger nära flera stora grönområden.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har ett tydligt pedagogiskt ledarskap. Genom ditt pedagogiska ledarskap vill vi att du skapar goda relationer med elever, personal och föräldrar. 
Tjänsten innebär undervisning på högstadiet och vi söker dig som är behörig i svenska/sva och engelska. Tjänsten är tillsvidare.

I uppdraget ingår även delat mentorskap för en klass på högstadiet.

Kvalifikationer

Lärarexamen med lärarlegitimation i svenska/sva och engelska.

Övrigt

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Vinsta Grundskola söker lärare i svenska och engelska 100%

Regioner
Utgår

2023-03-27

Ansök nu

Dela detta jobb