skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Vinsta grundskola består av två enheter, Östra och Västra och ligger i Vällingby i västra Stockholm.Skolan är en kommunal F-9 skola med ca 950 elever fördelade med årskurserna F-5 på Östra och årskurserna 4-9 på Västra. Vi är organisatoriskt indelade i stadier vilka leds av biträdande rektorer. Skolan har hälsa och digitalisering som fokusområden och är under ständig utveckling för att på bästa sätt bidra till en ökad måluppfyllelse. Är du en person som är strukturerad, relationsfokuserad och brinner för pedagogisk utveckling, då är du helt rätt person för oss och vi för dig! Vinsta grundskola är lätt att ta sig till både med bil, kollektivt och ligger nära flera stora grönområden.


Arbetsbeskrivning

Vi söker en vikarierande grundskollärare till en fantastiskt härlig klass i åk2 . Du ingår i ett arbetslag med två nära kollegor som ansvarar för var sin klass samt att ni har ett nära samarbete med era kollegor på fritids. Ni samarbetar runt era elever och skapar en lärmiljö som är anpassad efter elevernas behov.
 
Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i åk 1-3. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som mentor. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att genomföra nationella prov i årskurs 3.

Du har god förmåga att

  • leda och organisera ditt arbete så att en trygg lärandemiljö grundad på ömsesidig respekt skapas
  • bedöma och anpassa din undervisning utifrån effekten av olika strategier
  • anpassa din undervisning utifrån elevernas olika behov
  • göra eleven delaktig i planeringen så att elevens förmåga att lära utvecklas

Som person är du trygg, stabil och har god självinsikt. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer och kan lösa konflikter på ett konstruktivt sätt. Du ser det kollegiala lärandet som en självklar utgångspunkt för utväxling och fördjupning av kunskap. I ditt ledarskap motiverar du andra och skapar engagemang och delaktighet. Din planering av arbetet är strukturerad och effektivt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 20190318 eller enligt ök
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Vällingby
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/856
Kontakt
  • Mina Ljungberg, 0850805463
Facklig företrädare
  • Sara Danielsson, 0850805461
Publicerat 2019-02-13
Sista ansökningsdag 2019-02-27

Vinsta grundskola söker vikarierande Grundskollärare åk 1-3

Ansök nu

Dela detta jobb