skoljobb.se

Vuxenutbildningen i Stenungsunds kommun söker processlärare

Regioner
Utgår

2020-11-01

Ansök nu

Vuxenutbildningen i Stenungsunds kommun söker processlärare

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Sektor Utbildning i Stenungsund omfattar 16 förskolor och 10 grundskolor med tillhörande Skolbarnomsorg och Grundsärskola. Det går ca 5.500 barn/elever inom verksamheterna. I Sektor Utbildning ingår även Gymnasium, Vuxenutbildningen samt Kultur- och Fritid.

Stenungsund är en barnvänlig kommun där vi värnar om barns rättigheter och arbetar för att barn och ungdomar ska ha en god uppväxtmiljö. Vi erbjuder mycket goda möjligheter till utbildning och arbete eller annan sysselsättning. I Stenungsunds kommun utbildar vi världsmedborgare som står väl rustade för framtidens alla utmaningar.

Verksamheten Kompetens och Utveckling organiserar all kommunal vuxenutbildning från grundläggande nivå upp till och med högskolan. Inom enheten ryms också kommunens arbetsmarknadsåtgärder samt stöd och försörjning.

Vuxenutbildningen är en del av Kompetens och Utveckling och omfattar grundläggande vuxenutbildning, gymnasiala kurser, svenska för invandrare, svenska som andraspråk, särskild utbildning för vuxna, yrkesutbildningar, yrkesutbildningar med språkstöd, Lärcentrum med högskolestudier samt uppdragsutbildning. Vuxenutbildningen är uppdelad i två skolenheter. Yrkeshögskolan tillhör skolenhet 2 och bedriver den mesta av undervisningen i Nösnäsgymnasiets lokaler. I samarbete med kemiindustrin i Stenungsund driver vi en tvåårig yrkeshögskoleutbildning till drifttekniker.

Besök oss gärna på:
www.stenungsund.se/vuxenutbildningen

Arbetsuppgifter:

Du kommer att tillhöra Skolenhet 2 och framför allt arbeta med att undervisa och planera i kemisk processautomation, men också att anordna studiebesök, hålla kontakten med industrin och mycket annat. Du kommer att ingå i ett arbetslag som består av två till tre lärare. På programmet finns det från och med 2019 två klasser.

Omfattning: Heltid
Heltid (100%), alternativt två deltider (2x50%).

Kvalifikationer:

Du som söker tjänsten bör ha gedigen erfarenhet av den kemiska industrin och i synnerhet processautomation. Även kunskap inom kemi är viktigt. Har du pedagogisk utbildning är det meriterande, men inget absolut krav. Däremot vill vi att du har fallenhet och vana vid att undervisa och motivera andra.

Du bör kunna ta stort eget ansvar och i utbyte ger vi ett flexibelt jobb med stora möjligheter att påverka. Som person bör du vara strukturerad och ha lätt att samarbeta med andra. Du bör också ha god datorvana, då vi arbetar och kommunicerar med de studerande via en digital lär plattform.

Som person har du god pedagogisk fallenhet och förmåga att motivera och inspirera människor du möter. Du brinner för att arbeta nära de studerande i deras utveckling av kunskaper och har ett inkluderande arbetssätt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga, kreativitet och flexibilitet.
 

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan ansökningstidens slut, så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2020-11-01

Arbetsgivarens referensnummer: A977511

 

Upplysningar lämnas av:

Lars Kastö
Utvecklingsledare
Mobiltelefon: 070 - 541 57 10
E-post: lars.kasto@stenungsund.se

Facklig(a) företrädare
De fackliga förbunden nås via kommunens växel
Telefon: 0303-73 00 00

Dela detta jobb

Vuxenutbildningen i Stenungsunds kommun söker processlärare

Stenungsunds kommun