skoljobb.se

Wasaskolan tvålärarskap åk 3

Regioner
Utgår

2018-12-17

Ansök nu

Wasaskolan tvålärarskap åk 3

En dag på jobbet 
Som klasslärare hos oss på Wasaskolan undervisar du tillsammans med en kollega våra underbara elever i åk 3. Tillsammans har du och din lärarkollega all undervisning i teoretiska ämnen för åk 3 samt är mentor för klassen med sedvanlig föräldrakontakt. Utöver det ingår du i ett arbetslag för skolans lågstadium och deltar i arbetslagsmöten och skolans kollegiala lärande. 
  
Vem är du?  
Krav:  
- Examen med lärarlegitimation från lärarhögskolan 
 
Meriterande: 
Du har erfarenhet av ett språk och kunskapsutvecklande arbetssätt. Du har arbetat med trivselskola 
 
Personliga egenskaper: 
Du värderar teamet och samarbetet högt. För dig är det viktigt att tillsammans med andra driva utvecklingsprocesser med ett synsätt där elevens lärande är i centrum för alla frågor.  
 
Vi erbjuder dig  
- Engagerad personal 
- Entusiastiska elever 
- Utvecklad elevhälsa 
- Viktiga stöd funktioner så som vaktmästeri och administration 
- Kollegialt lärande som gör skillnad 
- Bra förmåner som kommunanställd i Södertälje 
- Och som om inte det vore nog så möter du en verklighetsnära och driven skolledning 
 
Välkommen till oss!  
Wasskolan ligger strategiskt rätt med fina stora grönområden men ändå en närhet till påfart vid motorväg för dig som kommer med egen bil. Hos har vi ett synsätt som genomsyrar vår verksamheten där elevens lärande är i centrum för allt vårt lärande. Vi är stolta och känner att vi varje dag gör skillnad för våra elever. På skolan genomförs det här året ett kollegialt lärande med fokus på flerstämmiga klassrum och ämnesutveckling. Vi har till stöd utvecklingslärare på skolan som arbetar med handledning för lärare. Att få egen handledning av utvecklingslärare är något som vi all upplever som väldigt positivt, vem vill inte få stanna i och spegla sin egen lärarroll på arbetstid varje vecka? Här bygger vi undervisning som gör skillnad för våra elevers framtid, vill du vara med? Välkommen in med din ansökan!  
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Wasaskolan tvålärarskap åk 3

Södertälje kommun