skoljobb.se

Vill du vara med och visa våra elever vägen från jobbdröm till drömjobb och tillsammans med dem skapa framtiden? Då är arbetet som yrkeslärare på Bäckadalsgymnasiet något för dig!

Vi erbjuder dig möjligheten...
… att dagligen möta våra härliga elever, undervisa dem i karaktärsämnen på Bygg- och anläggningsprogrammet och genom engagemang inspirera till goda studieresultat. Vi behöver under vårterminen fylla på med en duktig medarbetare. Arbetet innebär undervisning i mark- och ledningsbyggnad, ritläsning, stensättning och grundläggning såväl praktiskt som teoretiskt, med placering på Bäckadalsgymnasiet, Åsens körgård.

Du får tillsammans med oss skapa miljöer som främjar elevernas lärande samt utveckling och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. Du blir vidare en del av skolans helhet och samarbetar med elever, vårdnadshavare, lärare, skolledning, övrig skolpersonal och externa samarbetspartners. Du får även arbeta nära de branscher i vår region som våra utbildningar riktar sig emot, besöka elever på deras praktik och göra uppföljningar. *Tjänsten kan eventuellt komma att övergå i en tillsvidareanställning.

Vi vill att du...
... är behörig yrkeslärare i gatu-, väg och ledningsbyggnad samt maskinförare, hjullastare och grävmaskinist och det är meriterande med såväl erfarenhet från branschen som från undervisning på gymnasiet.. Som person är du ansvarsfull, social och flexibel. Du har ett intresse av att vara med och utveckla den pedagogiska verksamheten med fokus på undervisning och elevernas lärande. Du har vidare en god pedagogisk erfarenhet/förmåga och lätt för att samarbeta. I rollen som lärare behöver du vara noggrann och ha förmågan till ett övergripande ansvar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi på Bäckadalsgymnasiet...
… är ungefär 200 medarbetare som tillsammans arbetar för att uppnå skolans mål och vi har en aktiv personalklubb som ordnar olika aktiviteter som bidrar till skolans sammanhållning. Vi är den är den yngsta gymnasieskolan i Jönköpings kommun och har sedan start varit en skola där fokus legat på yrkesutbildning, men hela tiden haft inslag av högskoleförberedande gymnasieutbildning. Våra värdeord är elevfokus, tydlighet, respekt, höga förväntningar och delaktighet/samarbete. Orden i vår värdegrund ska finnas med i allt vi gör och är länken mellan statliga och kommunala uppdrag. Läs mer om Bäckadalsgymnasiet.

För att underlätta rekryteringen…
… ber vi dig bifoga för tjänsten relevanta betyg och intyg när du söker samt minst två referenser. Tänk även på att lagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag från belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång, varpå det kan vara bra att beställa ett registerutdrag redan vid ansökan. Beställ utdrag från belastningsregistret.

Vill du veta mer?
Rektor: Anna Sandström, tfn. 036-10 76 81, mail: anna.sandstrom@jonkoping.se

Lärarförbundet: Anders Johansson tfn. 036-106299, mail: anders.johansson4@jonkoping.se
Lärarnas Riksförbund: Johanna Fälth, tfn. 073-0792465, mail: johanna.falth@jonkoping.se

Yrkeslärare Anläggning

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-12-30

Ansök nu

Dela detta jobb