skoljobb.se

Yrkeslärare Barn- och fritid till Lärlingsgymnasiet

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-25

Ansök nu

Yrkeslärare Barn- och fritid till Lärlingsgymnasiet

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs Lärlingsgymnasium startade hösten 2017 och är en gymnasieskola inom Helsingborg Stad som helt fokuserar på gymnasial lärlingsutbildning där eleverna är ute på APL halva sin studietid. Var med och utveckla en modern gymnasial yrkesutbildning tillsammans med oss!

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet består av undervisning, uppföljning, handledning och bedömning utifrån lärandemålen. Som yrkeslärare hos oss arbetar du med anskaffning av APL-platser och uppföljning av elevernas utbildning på dessa platser, samt undervisning av eleverna något pass i veckan på skolan.

Du ingår i ett arbetslag och miljö som präglas av framåtanda och ett kollektivt arbete med att bygga en ny skolverksamhet som utgör en spännande länk mellan skola och arbetsliv.
Tillsammans med härliga kollegor är du med och utvecklar Barn- och fritidsprogrammet!

KVALIFIKATIONER
Vi ser helst att du har lärarexamen och gärna lärarlegitimation för yrkesprogrammet Barn- och fritid. Du har erfarenhet av att arbeta i förskolan, antingen som förskollärare eller barnskötare, alternativt erfarenhet av annan pedagogisk verksamhet som fritidshem.

Du har mycket god förmåga att arbeta med människor särskilt ungdomar i åldern 16-20 år, men också vuxna. Du är tydlig i ditt ledarskap och din kommunikation karaktäriseras av öppenhet och dialog. Du har god förmåga att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du bjuder på dig själv och delar med av erfarenhet och kunskaper. Du vågar utmana både dig själv och eleverna till att prova nytt, misslyckas och ta nya tag. Vi sätter stort värde i den personliga lämpligheten då arbetet hos oss sker i nära samarbete med alla övriga lärare och annan personal på skolan.

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Yrkeslärare Barn- och fritid till Lärlingsgymnasiet

Helsingborgs Stad