skoljobb.se

Om tjänsten
Kungsmadskolan tillhör utbildningsförvaltningen i Växjö kommun. Förvaltningen har drygt 2 700 anställda och är därmed kommunens största förvaltning. Vår verksamhet omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, fritidshem, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Dessutom ingår fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek. Vi har även verksamheter med olika inriktning så som Reggio Emilia, musik och IB (International Baccalaureate). Vi söker nu dig som vill jobba som yrkeslärare på försäljnings- och serviceprogrammet där du blir del av ett drivet och välfungerande arbetslag som utvecklar programmet och som har stark samverkan med näringslivet. Kungsmadskolan är en kommunal gymnasieskola med ca 1250 elever bestående av såväl yrkes- som högskoleförberedande program. Som arbetstagare hos oss är du viktig! Oavsett vilken roll du har i vår förvaltning kommer du, tillsammans med oss, arbeta för att bidra till en positiv utveckling för våra barn och elever. Som yrkeslärare kommer dina uppgifter vara att planera, undervisa, bedöma och följa upp kurser både i skolförlagd undervisning och arbetsplatsförlagt lärande (APL). Detta gör du i tätt samarbete med övriga yrkeslärare på programmet. I din undervisning arbetar du med att koppla kursinnehållet till utvecklingen i olika branscher genom samverkan med företag.

Din profil
Du som söker tjänsten har gärna ledarskapserfarenhet och erfarenhet att arbeta med ungdomar samt en bred erfarenhet inom försäljning och service som kompletterar yrkeslärarkollegornas kompetens. Meriterande är försäljning inom B2B och e-handel. Du har god digital vana och erfarenhet av arbete med APL är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

Anställningen
Omfattning: 
Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde:Tillträde 2023-08-09 eller efter överenskommelse.
Antal tjänster: 1

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 
2023-03-31
Referensnummer: UTBF 74/23

Kontakt
Marcus Johansson

rektor
0470-41781
Fackliga företrädare
Facklig företrädare för Sveriges Lärare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-41 000

Övrig information
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet. Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på https://pedagog.vaxjo.se. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Yrkeslärare försäljnings- och serviceprogrammet

Företag Växjö kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Dela detta jobb